Krešimir Macan za 24sata: Dečki, vrijeme vam sve brže curi, brzina je presudan faktor

Krešimir Macan svakog dana komentira predsjedničke izbore za 24sata u kolumni Izborni inženjering.

Vrijeme je nevjerojatan faktor u izborima i ne smije ga se nikad podcijeniti. Možete napraviti genijalan potez koji bi možda napravio preokret. Ili vrhunski gaf. No uvijek se morate pitati ima li još dovoljno vremena da priča zaživi i dođe do svakog birača ma koliko god bila dobra poruka ili potez. Vremena je sve manje za preokrete. Dakle, morali su se već dogoditi ili je danas zadnja prilika za to jer su pred nama samo posljednja četiri dana kampanje. U petak je ionako prekasno za sve. I zato je presudna brzina kojom reagiraju kandidati. Čini mi se da su se dva bloka konsolidirala. Bandić je bio kod kardinala Bozanića. Jadranka Kosor poručila je da se Hrvatska neće zacrvenjeti i da će ona i stranka izaći na izbore.

Josipović je očekivano konsolidirao svoje i dobio podršku dijela branitelja, poznatih imena iz Domovinskog rata. I omjeri snaga su se zasigurno promijenili.

Koliko i u kojem smjeru, ne znamo još. To će nam pokazati najnovije ankete koje svi tako s nestrpljenjem iščekujemo.

Klikom na link potražite sve što smo dosad napisali na temu predsjednički izbori, a više najnovijih vijesti potražite na portalu http://predsjednicki-izbori.com/.

Oznake: ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3