Dostava dječjih proizvoda

Pandemija uzrokovana koronavirusom nije donijela samo opasnost od zaraze, već je male proizvođače svježeg voća i povrća, mesa, ribe, mliječnih proizvoda i ostale domaće hrane stavila pred zid. Tržnice su se zatvorile, stoga pomozimo im svi zajedno i otvorimo im svoja vrata. Svakodnevno dostavljaju svježe namirnice na vaše kućne adrese. Čuvajte se, ostanite doma i jedite zdravo! 😉

Dostava djecjih proizvoda


BUBAMARA

U ponudi imaju društvene igre, pelene i dodatke za prematanje, početno mlijeko i dječju hranu te proizvode za zdravlje i njegu. Za sve narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna. Dostava moguća za cijelu Hrvatsku (unutar 3 radna dana). Način plaćanja: online.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Bubamara Facebook


BABY CENTER

U ponudi imaju kolica, sjedalice za auto, nosiljke, društvene igre, igračke, obuću i odjeću, proizvode za njegu i pelene. Za sve narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna. Dostava moguća za cijelu Hrvatsku (unutar 3-8 radnih dana). Način plaćanja: pouzećem ili uplata na račun.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Baby Center Facebook


MINIGREENY

U ponudi imaju odjeću, posteljinu i pelene za bebe od organskog pamuka, kožne mekane papučice Pelice, jastuke za dojenje i marame za nošenje, sve proizvedeno u Hrvatskoj. Uz to velik izbor nosiljki za bebe i rublja za trudnice i dojilje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 390 kn diljem Hrvatske. Načini plaćanja: online, uplata na račun ili pouzećem.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Minigreeny Facebook

 

 


Pozivamo sve proizvođače da se prijave i na besplatnu bazu putem We love local web ili Facebook stranice, a oni koji žele biti dodani na naš popis, da se jave sa svim potrebnim informacijama na opg@manjgura.hr.

Dobra Hrana poziva sve male proizvođače koji dostavljaju svoje proizvode da im se jave na dobra.hrana@hanzamedia.hr kako bi ih mogli besplatno reklamirati!

Dodatne web stranice gdje možete pronaći popis domaćih dobavljača namirnica s besplatnom dostavom:

Oznake: , , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3