Dostava svježe ribe i mesa

Pandemija uzrokovana koronavirusom nije donijela samo opasnost od zaraze, već je male proizvođače svježeg voća i povrća, mesa, ribe, mliječnih proizvoda i ostale domaće hrane stavila pred zid. Tržnice i ugostiteljski objekti su se zatvorili, stoga pomozimo im svi zajedno i otvorimo im svoja vrata. Svakodnevno dostavljaju svježe namirnice na vaše kućne adrese. Čuvajte se, ostanite doma i jedite zdravo! 😉

Dostava svjeze ribe i mesa


CENTAURUS (GASTRO RIBARNICE BRAČ)

U ponudi imaju svježu ribu i školjke uz veliki program smrznute ribe te mariniranih i dimljenih morskih delicija. Troškovi dostave za narudžbe manje od 300 kn su 30 kn, a za narudžbe iznad tog iznosa te za umirovljenike i invalide dostava je besplatna. Dostavljaju na području Splita i Zagreba, a isporuka naručene ribe je sljedeći dan. Način plaćanja: gotovina.

NARUDŽBE na 0956111555, putem WEB STRANICE ili MAILA

Centaurus Facebook


T.O. SVJEŽA RIBA

U ponudi imaju svježu morsku ribu. Za sve narudžbe dostava je besplatna. Dostava moguća za Zagreb (svaki dan, nabava dva dana tjedno). Način plaćanja: pouzećem.

NARUDŽBE na 0921897368 ili putem FACEBOOK STRANICE


LABRAKO

U ponudi imaju ribu i ostale proizvode iz mora. Dostava na području Zagreba uz minimalnu narudžbu od 150 kn. Dostave se vrše u skladu s uputama Nacionalnog Stožera Civilne Zaštite uz maksimalne mjere opreza kako bi se eliminirala mogućnost zaraze između dostavljača i kupca.

NARUDŽBE na 0921891782


GASTRO BRANIMIR

U ponudi imaju jaja i meso peradi, meso i proizvode od banijske šare, mangalice, turopoljske i crne slavonske svinje, eko teletinu, junetinu i domaće sireve. Za sve narudžbe dostava je besplatna iznad 300 kn. Dostava moguća za Zagreb i Zagrebačku županiju (najkasnije idući radni dan nakon narudžbe). Način plaćanja: pouzećem ili uplata na račun.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Gastro Branimir Facebook


MESNICA DON VITO

U ponudi imaju meso peradi, teletinu, junetinu, pečeno meso i suhomesnate proizvode. Za sve narudžbe dostava je besplatna iznad 400 kn. Dostava moguća za Zagreb (2-5 dana od narudžbe, ovisno o dostupnosti artikla). Način plaćanja: pouzećem ili uplata na račun.

NARUDŽBE na 014613908, putem WEB STRANICE ili MAILA

Don Vito Facebook


MM KANTINA

U ponudi imaju mesne proizvode i morsku ribu. Narudžbe se zaprimaju radnim danom do 12h, a dostava se vrši radnim danom od 16 do 19 sati. Besplatna dostava premium namirnica na području grada Zagreba. Način plaćanja: uplata na račun.

NARUDŽBE putem MAILA

MM Kantina Facebook


SANTOKU MESNICA

Santoku je prva mesnica u Hrvatskoj u kojoj možete kupiti prethodno kuharski obrađen komad mesa tj. komad mesa koji je precizno rezan, mariniran i spreman za pripremu kod kuće. Za sve narudžbe dostava je besplatna iznad 250 kn. Dostava moguća za Zagreb (idući radni dan). Način plaćanja: uplata na račun.

NARUDŽBE na 0916222298 ili putem WEB STRANICE. Radno vrijeme dostave je od 12 do 20 sati.


MEAT THE KING

U ponudi imaju svježe, odležano meso i suhomesnate proizvode. Dostava moguća za Zagreb. Način plaćanja i cijena dostave: na upit.

NARUDŽBE na 098415016

Meat the King Facebook


PUREX HRVATSKA

U ponudi imaju svježe meso. Dostava je moguća za Samobor i Zagreb na lokacijama za isporuku: Importanne, Ilica 64, Ilica 205, Špansko, Dubrava, Kvatrić, Trešnjevka, Jarun, Utrine. Način plaćanja: pouzećem.

NARUDŽBE na 095 217 09 55

Purex Hrvatska Facebook


OPG GRČEVIĆ

U ponudi imaju meso ovčetine i kozetine, mlijeko i mliječne proizvode.

NARUDŽBE na 098 939 7663


PRŠUTARNA I STANCIJA BURŠIĆ

U ponudi imaju suhomesnate trajne proizvode, svježe mesne proizvode (krvavice, kobasice), maslinovo ulje.

NARUDŽBE na 0989972999


OPG IVAN LEPOGLAVEC

U ponudi imaju janjeće meso romanovske pasmine.

NARUDŽBE na 098489300

 

 


Pozivamo sve proizvođače da se prijave i na besplatnu bazu putem We love local web ili Facebook stranice, a oni koji žele biti dodani na naš popis, da se jave sa svim potrebnim informacijama na opg@manjgura.hr.

Dobra Hrana poziva sve male proizvođače koji dostavljaju svoje proizvode da im se jave na dobra.hrana@hanzamedia.hr kako bi ih mogli besplatno reklamirati!

Dodatne web stranice gdje možete pronaći popis domaćih dobavljača namirnica s besplatnom dostavom:

Oznake: , , , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3