Dostava svih vrsta namirnica

Pandemija uzrokovana koronavirusom nije donijela samo opasnost od zaraze, već je male proizvođače svježeg voća i povrća, mesa, ribe, mliječnih proizvoda i ostale domaće hrane stavila pred zid. Tržnice i ugostiteljski objekti su se zatvorili, stoga pomozimo im svi zajedno i otvorimo im svoja vrata. Svakodnevno dostavljaju svježe namirnice na vaše kućne adrese. Čuvajte se, ostanite doma i jedite zdravo! 😉

Dostava svih vrsta namirnica


eCEKER

U ponudi imaju voće i prerađevine, orahe, med i jaja, povrće i prerađevine, sokove, ulja i vina, mliječne proizvode, mesne prerađevine, pekarnicu i žitarice, čaj i začine te domaću kozmetiku. Za sve narudžbe dostava je besplatna uz minimalnu narudžbu od 150 kn za Osijek (unutar 3 radna dana) i 350 kn za Zagreb (unutar 5 radnih dana). Način plaćanja: uplata na račun.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

eCeker Facebook


FINO.HR

U ponudi imaju mesne proizvode, sireve, svježe meso, jaja i mliječno, morske proizvode, med i pekmeze, vegetarijanske proizvode, brašno i tjestenine, ulje i ocat, kruh i žitarice, voće i povrće, bezalkoholna pića, sirupe, sokove, alkoholna pića, slastice, bilje, čajeve i začine, prirodnu kozmetiku te dodatke prehrani. Dostava diljem Hrvatske unutar 2 radna dana. Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn za područje Zagreba, a za ostatak Hrvatske iznad 500kn. Način plaćanja: pouzećem, uplata na račun ili online.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Fino.hr Facebook


FINOTEKA

U ponudi imaju mesne proizvode, sireve, svježe meso, mliječno, med i pekmeze, vegetarijanske proizvode, brašno i tjestenine, ulje i ocat, žitarice, voće i povrće, alkoholna pića, čajeve i začine. Dostava diljem Hrvatske unutar 24 h od pakiranja. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 350 kn. Način plaćanja: pouzećem, uplata na račun ili online.

NARUDŽBE na 040821501 ili putem WEB STRANICE

Finoteka Facebook


JEDEM DOMA

U ponudi imaju kvalitetne namirnice već pripremljene za obrok. Za sve narudžbe dostava je besplatna. Dostava je moguća na području Zagreba i uže okolice. Način plaćanja: pouzećem ili uplata na račun.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Jedem doma Facebook


TVORNICA ZDRAVE HRANE

U ponudi imaju više od 3000 prirodnih i certificiranih organskih proizvoda: čajeve, zdrave slatkiše, razne vrste žitarica i tjestenina, veganske i bezglutenske proizvode, prirodne sokove, čokolade i razne zdrave slastice, dodatke prehrani, organsku kozmetiku. Za sve narudžbe iznad 30 kn dostava je besplatna. Dostava moguća za cijelu Hrvatsku (5 -7 radnih dana, Zagreb 3-5 radnih dana). Način plaćanja: pouzećem, online ili uplata na račun.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Tvornica zdrave hrane Facebook


GREENCAJG

U ponudi imaju prirodne i certificirane organske proizvode: čajeve, zdrave slatkiše, razne vrste žitarica i tjestenina, veganske i bezglutenske proizvode, prirodne sokove, čokolade i razne zdrave slastice, dodatke prehrani, organsku kozmetiku. Za sve narudžbe iznad 300 kn dostava je besplatna. Dostava moguća za cijelu Hrvatsku (najkasnije idući radni dan). Način plaćanja: pouzećem ili online.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Greencajg Facebook


BIO&BIO

U ponudi imaju više od 4000 prirodnih i certificiranih organskih proizvoda iz kategorije hrane i pića (voće, povrće, čajevi, zdravi slatkiši, razne vrste žitarica i tjestenina, mliječni proizvodi, zdravi pekarski proizvodi i kolači, prirodni sokovi, čokolade i razne zdrave slastice) dodataka prehrani, organske kozmetike kao i ekoloških proizvoda za održavanje kućanstva. Za sve narudžbe iznad 200 kn dostava je besplatna. Dostava moguća za cijelu Hrvatsku (unutar 3 radna dana). Način plaćanja: pouzećem, uplata na račun, online.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Bio&Bio Facebook


ZDRAVO ZA GOTOVO

U ponudi imaju alkoholna pića, čajeve, med i pekmeze, kruh, kućne potrepštine, mahunarke i orašaste plodove, meso, mliječne proizvode i sireve, šalše i umake, slatkiše i grickalice, sokove i sirupe, tjestenine, veganske proizvode, voće i povrće, začine i dodatke. Dostava je besplatna uz minimalnu narudžbu od 500 kn na području grada Zagreba, te okolnih gradova: Samobora, Zaprešića, Velike Gorice, Sesveta, Lučkog, Bistre te Svete Nedjelje. 

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Zdravo za gotovo Facebook


GARDEN

U ponudi imaju sjemenke, čajeve, kave, zdrave slatkiše, muesle, razne vrste žitarica i tjestenina, veganske i bezglutenske proizvode, prirodne sokove, čokolade i razne zdrave slastice, dodatke prehrani, organsku kozmetiku. Za sve narudžbe dostava je 25 kn, a iznad 299 kn je besplatna. Dostava moguća za cijelu Hrvatsku (7-10 radnih dana, Zagreb 3-5 radnih dana). Način plaćanja: pouzećem, online ili uplata na račun.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Garden Facebook


eKUPI

U ponudi imaju neprehrambene proizvode i osnovne namirnice, začine, pića, slatkiše, konzerviranu hranu, gotova jela i umake, opremu za bebe, higijenske i kućanske potrepštine te brojne druge artikle. Za sve narudžbe dostava je besplatna iznad 200 kn. Dostava moguća za cijelu Hrvatsku. Način plaćanja: online ili pouzećem.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

eKupi Facebook


KONZUM KLIK

U ponudi imaju velik izbor namirnica, kućanskih i higijenskih potrepština te drugi neprehrambeni asortiman. Za sve narudžbe dostava je besplatna iznad 800 kn. Minimalni iznos narudžbe je 200 kn, a najviša cijena dostave 30 kn. Dostava moguća za Zagreb s okolicom, Samobor, Velika Gorica, Zaprešić, Jastrebarsko, Dugo Selo, Brdovec, Rijeka, Opatija, Split, Zadar i Osijek s okolicom. Način plaćanja: online ili pouzećem.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Konzum klik Facebook


PODRAVKA

U ponudi imaju unaprijed složene pakete u kojima se nalaze proizvodi Podravkinih poznatih namirnica, konzervirana hrana i juhe u vrećici. Za sve narudžbe dostava se obavlja u suradnji s webshopom Hrvatske Pošte uz očekivani rok dostave od 3 do 5 dana. Dostava moguća za cijelu Hrvatsku. Način plaćanja: online, pouzećem, kreditnim i debitnim karticama, virmansko plaćanje.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Podravka Facebook


ŽUTI KLIK

Webshop Hrvatske Pošte dostavlja zimnicu, čajeve, namaze, med, vina, brašna, tjestenine, voće i povrće te druge prirodne proizvode dvadesetak odabranih hrvatskih OPG-ova. Za sve narudžbe dostava je u promotivnom periodu besplatna. Nakon isteka promotivnog razdoblja iznos poštarine je 19,99 kn za narudžbe do 300 kn, dok je za sve narudžbe iznad 300 kn poštarina besplatna. Dostava moguća za cijelu Hrvatsku. Način plaćanja: online, pouzećem, kreditnim i debitnim karticama, virmansko plaćanje.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Žuti klik Facebook


STRIDON PROMET

Dostava prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, pića, sredstava za čišćenje i higijenskih potrepština. Za sve dostave narudžba mora biti više od 200 kn. Dostava moguća za Zagreb, Sesvetski Kraljevec, Svetu Nedelju, Veliku Goricu, Ivanić Grad, Vrbovec, Samobor, Veliku Mlaku, Kutinu, Novsku, Glinu, Čakovec, Karlovac, Sela, Daruvar, Sisak, Zaprešić, Oroslavlje, Viroviticu. Način plaćanja: pouzećem ili karticom.

NARUDŽBE na 0996601047, 0996601074, 0996009351 ili putem MAILA

Stridon promet Facebook


BAZZAR.HR

U ponudi imaju osnovne namirnice, higijenske potrepštine, sredstava za čišćenje kao i odabrani asortiman hrane i pića hrvatskih OPG-ova. Za neke narudžbe dostava iznad 500 kn je besplatna. Dostava moguća za cijelu Hrvatsku. Način plaćanja: pouzećem, online, karticama.

NARUDŽBE putem WEB STRANICE

Bazzar.hr Facebook


M&M SLASTIČARNA

U ponudi imaju kolače i slastice. Za sve narudžbe preko 250 kn dostava je besplatna samo za Zagreb. Dostava moguća za cijelu Hrvatsku. Način plaćanja: pouzećem.

NARUDŽBE na 013861630, putem WEB STRANICE ili MAILA  

M&M Facebook

 

 


Pozivamo sve proizvođače da se prijave i na besplatnu bazu putem We love local web ili Facebook stranice, a oni koji žele biti dodani na naš popis, da se jave sa svim potrebnim informacijama na opg@manjgura.hr.

Dobra Hrana poziva sve male proizvođače koji dostavljaju svoje proizvode da im se jave na dobra.hrana@hanzamedia.hr kako bi ih mogli besplatno reklamirati!

Dodatne web stranice gdje možete pronaći popis domaćih dobavljača namirnica s besplatnom dostavom:

Oznake: , , , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3