Facebook – alat koji koristimo kako bi kontrolirali bivše ljubavi

Društvene mreže koristimo kako bi se povezali sa starim prijateljima ali i kako bi ostali u kontaktu s onim novima. Stavljamo slike, videa, dijelimo razmišljanja i sl. Ali priznajte, koliko često pogledate Facebook profil vašeg bivšeg dečka ili cure?

Ako smatrate kako ste jedini, bez brige, jer po najnovijim istraživanjima Men’s Health-a od čak 3000 ispitanika njih 59% to čini. Možda baš u trenutku kad vi to činite vaš bivši/a gleda vaš profil.

Istraživanja pokazuju kako 32% žene i čak 40% muškaraca zatraže prijateljstvo bivšeg dečka ili cure preko Facebooka. 70% ispitanika koriste ovu društvenu mrežu kako bi flertovali od kojih 1/4 nisu slobodno.

29% ispitanika je imalo problema sa svojom drugom polovicom zahvaljujući postu na Facebooku. Međutim, šokantan je podatak da čak 29% ispitanih laže o svom statusa veze/braka, dok njih 27% ne specificiraju uopće kakav je njihov status.

Pošto slika govori više od tisuću riječi, u nastavku prenosimo infografiku koja prikazuje podatke i postotke tko-koliko-koga kontrolira preko Facebook.

Oznake: ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3