Focus konferencija: kako komuniciraju gradovi i javne uprave

 

Prva FOCUS konferencija na temu Komunikacija u javnoj upravi održat će se 1. prosinca u Termama Tuhelj, s početkom u 9 sati.

Konstruktivna rasprava o učinkovitoj komunikaciji javne administracije potrebna je više nego ikada, a neka od pitanja koje se pritom nameću su kako na jednostavan način informirati ciljnu javnost, razumiju li političari važnost transparentnog komuniciranja, koja je njihova uloga i što trebaju raditi komunikacijski stručnjaci u javnom sektoru.

Međunarodna konferencija FOCUS predstavlja platformu za povezivanje, razmjenu znanja i iskustva te definiranje smjernica novih komunikacijskih procesa, a okupit će predstavnike javnog i privatnog sektora, kako domaćeg, tako i stranog.

Svoja teorijska znanja, iskustva i primjere iz prakse prisutnima će pobliže dočarati brojni izlagači – od voditelja Ureda odnosa s javnošću u Varaždinu, Dražena Dretara, pa sve do predsjednika Odjela za komunikaciju lokalne uprave Velike Britanije, Simona Jonesa. Skoplje, Maribor, Novi Sad, Sarajevo gradovi su koji predstavljaju uspješne primjere komuniciranja projekata, posebnosti komuniciranja gradova i strateško komuniciranje, a sve njih imat će te priliku čuti već u petak.

Među izlagačima je i generalni direktor Manjgure, Krešimir Macan, koji će održati predavanje na temu “Agencija kao pridruženi član Vaših komunikacija – Kako je Pula postala treći najtraženiji grad na Googleu”.

Osim gradova i županija, jedna od tema na konferenciji jest i “Inovacije u digitalnom prostoru” o kojima će govoriti Ivan Radišić, suosnivač i direktor Communicationa, Nino Lulić, direktor Social Wizarda, i Ana Keglović Horvat, direktorica Lude ribe na predavanju „Digitalna transformacija u 2018.“.

Više o programu konferencije pročitajte OVDJE.

Oznake: , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3