Golden Drum otkrio ovogodišnje pobjednike – pogledajte tko je sve nagrađen

Žiriji su dodijelili 50 brončanih, 37 srebrnih i 29 zlatnih bubnjeva te 12 Grand Prix nagrada u različitim skupinama i kategorijama

Golden drum pobjednici

Prestižnu titulu Agencije godine ponio je LePub, dok je McCann Worldgroup proglašena Mrežom godine.

Najbolji brend koji je ostavio trag i dobio Brand Grand Prix je Mastercard. Marcin Sosiński, McCann Poljska, kreativni direktor iza kampanje “Where to Settle”, zaslužio je prestižnu titulu kreativnog direktora godine, koju ove godine sponzorira Elan.

Titulu Neovisne agencije godine, uz podršku Allfred.io, dobila je THIS IS LOCCO iz Bratislave.

Produkcijska agencija godine postala je izraelska agencija Mud production, dok je titula digitalne agencije godine pripala MRM Rumunjska. Po prvi puta ove godine, medijskom agencijom godine, koju podržava BH Telecom, proglašena je UM Rumunjska.

All Juries kategorija dodijelila je Best of Genius Loci, nagradu kojom se slave lokalna djela koja predstavljaju njihov osebujni lokalni duh, McCann Poljskoj za kampanju “Where to Settle” realiziranu za Mastercard. Nagrade Best of Social Good i Game Changer, koje sponzorira Telemach Slovenija, ove godine nisu dodijeljene.

Najuspješnija agencija iz Adriatic regije, dobitnica posebnog priznanja Jadranska agencija godine, powered by Zavarovalnica Triglav, postala je Via Media iz Bosne i Hercegovine s “Bingom”.

Najnoviji član Kuće slavnih je Catalin Dobre, suizvršni direktor i glavni kreativni direktor, McCann Worldgroup Rumunjska i regionalni kreativni direktor, McCann CEE. Sada se pridružuje cijenjenoj kohorti kreativnih vizionara koji su ne samo nadahnuli, već su i duboko utjecali na svijet kreativnosti kakav poznajemo.

Najbolje kreativno rješenje za natjecanje mladih bubnjara, powered by Slovenska turistička organizacija, je “When it’s a Match!” koje je osmislio Paul Schneider iz Schneider.Studio, Yerevan, Armenija.

Svi su pobjednici kući odnijeli održive trofeje izrađene od ekološki prihvatljivih materijala.

Čestitamo svim pobjedničkim idejama, pojedincima i timovima koji stoje iza njih!

Fotografije pobjednika pogledajte ovdje: https://goldendrum.com/gallery

 

Više informacija

Golden Drum 2023 pobjednici: https://goldendrum.com/news/winners-of-golden-drum-festival-2023-are-announced?prw=true

Golden Drum Showcase: https://goldendrum.com/showcase

Golden Drum žiriji: https://goldendrum.com/competition/juries 

Golden Drum program: https://goldendrum.com/program/monday

 

Materijale za medije možete preuzeti ovdje: https://goldendrum.com/press/media-materials

 

O Golden Drum natjecanju

Golden Drum Festival rođen je 1993. s jednostavnom idejom okupljanja kreativaca iz različitih, tada često definiranih kao nove europske zemlje. Festival je želio inspirirati i osnažiti kreativno razmišljanje i djelovanje za pozitivne promjene na mnogo različitih načina, osvijetlivši to kroz svoj natjecateljski i kongresni program. Golden Drum Festival izabran je kao jedan od sedam regionalnih natjecanja koja su uključena u WARC ljestvicu.

Golden Drum Festival 2024 najavljen je za 8. – 10. listopada 2024. Vidimo se!

www.goldendrum.com

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3