Hrvatska zajednica županija pokreće Malu školu protokola

Foto: Kristina Mamić, voditeljica Odsjeka za protokol Zagrebačke županije

Foto: Kristina Mamić, voditeljica Odsjeka za protokol Zagrebačke županije

Hrvatska zajednica županija po prvi puta organizira u suradnji s Državnom školom za javnu upravu, Ministarstvom financija, Ministarstvom uprave, Ministarstvom vanjskih i europskih poslova te Udrugom gradova stručno savjetovanje koje će se od 22. do 24. ožujka održati u Poreču u hotelu Valamar Diamant 4*. Uz teme vezane uz javnu nabavu, državnu imovinu i financiranje projekata iz EU fondova polaznici će imati prilike sudjelovati i u Maloj školi protokola.

Mala škola protokola namijenjena je zaposlenicima ministarstava, županija, gradova i općina koji već rade na poslovima protokola ili svima onima koji o poslovima protokola žele znati i naučiti više. Tako će se u dvodnevnom edukativnom programu, između ostalog, govoriti o važnosti protokola u nacionalnim, lokalnim i regionalnim okvirima, sinergiji protokola i odnosa s javnošću, protokolarnim pravilima te pravilima osobnog i službenog dopisivanja.

Ako želite ostaviti pozitivan prvi dojam, naučiti red prvenstva, pravilno postaviti zastave na protokolarnim sastancima, znati ispravno pismeno i usmeno oslovljavati dužnosnike, pravilno organizirati protokolarne prijeme i upoznati svoje kolege onda je Mala škola protokola pravo mjesto za vas.

Predavači Male škole protokola su Ermina Duraj – voditeljica Kabineta Župana – službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije, Kristina Mamić – voditeljica Odsjeka za protokol Zagrebačke županije i Dražen Dretar – voditelj Ureda za odnose s javnošću i protokol Grada Varaždina.

Prijaviti se možete na ovom linku – požurite jer je broj mjesta ograničen!

Kristina Mamić, univ. spec. pol. ima preko 10 godina iskustva na poslovima protokola i odnosa s javnošću. Na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti završila je poslijediplomski specijalistički studij „Vanjska politika i diplomacija“ gdje je prethodno diplomirala Novinarstvo, smjer Odnosi s javnošću. Profesionalnu karijeru započela je u Agenciji za odnose s javnošću, a nastavila je graditi u Zagrebačkoj županiji u Uredu župana na poslovima protokola. Kao komunikacijski savjetnik radila je s velikim brojem korporativnih klijenata u različitim industrijama, ali i sudjelovala u mnogim projektima za državne institucije. Sustavno se educira na domaćim i inozemnim seminarima iz područja protokola i odnosa s javnošću. Članica je Hrvatske udruge za odnose s javnošću, Atlantskog vijeća Hrvatske te Udruge za ruski jezik i kulturu. Govori ruski i engleski jezik.

Oznake:
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3