Još 4 dana do početka CIPR Uvodnog programa – požurite i prijavite se!

CIPR HrvatskaOstalo je još svega četiri dana do početka prvog Uvodnog programa CIPR-a.
Uvodni program idealan je za sve koji nemaju iskustva u odnosima s javnošću ili imaju vrlo malo iskustva na tom području, no razmišljaju o PR karijeri te o odnosima s javnošću žele učiti prema svjetskim standardima.
Prva predavanja počinju u ponedjeljak, 8.12., a polaznici će u četiri dana imati priliku savladati osnove odnosa s javnošću slušajući vodeće domaće PR praktičare – certificirane CIPR-ove predavače, ali i Sue Wolstenholme, predsjednicu CIPR-ovog Odbora za dodjelu kvalifikacija i CIPR-ovog Odbora za ocjenjivanje te predsjednicu Europske udruge za obrazovanje i proučavanje odnosa s javnošću (EUPRERA)
Uvodni program odličan je temelj za daljnje usavršavanje i rad u odnosima s javnošću. Broj prijava je ograničen, pa Vas pozivamo da se prijavite čim prije na application@cipr-croatia.com ili tel. 01/ 2357 800. Više info o samom CIPR programu potražite na http://www.cipr-croatia.com/.

Za više informacija o našim iskustvima sa školovanjem za odnose s javnošću pogledajte Kako se školovati za odnose s javnošću – kakva su nam iskustva? ili kliknite na neku od ključnih riječi ispod ili pored dnevnika.

Oznake:
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3