Kako prestići konkurenciju?

Što učiniti želimo li poslovno uspješnu 2012. godinu? Formula za uspjeh glasi – prodavati više, prodavati većem broju kupaca, prodavati češće i na koncu, zaraditi više. Teorija se čini jednostavnom, no u praksi, često nam je potrebna pomoć iskusnih stručnjaka. Tajnu dramatičnog povećanja prodaje i dobiti zna tim agencije Lisac i Lisac, koji više od 15 godina uspješno savjetuje o stjecanju i unaprjeđivanju odnosa s klijentima.

Do novog znanja možete doći na sljedeće načine:

  • Obrazovnim seminarima (možete učiti na licencnim radionicama od svjetskih gurua marketinga i prodaje)
  • Besplatnim marketinškim savjetima (marketinške ideje pomažu poduzetnicima u 7 država)
  • Knjigama za osobni i poslovni uspjeh (pogledajte katalog svjetskih književnih uspješnica)
  • Mjesečnikom Korak ispred konkurencije (jednostavne ideje za povećanje prodaje i dobiti u vašem poslu)

Dakle, ključna riječ je prodaja, za što je potrebna ponuda koju je nemoguće odbiti. Kako sa sastanka otići s potpisanim ugovorom ili kako uz pomoć PR-a doći do više stranaka i boljeg ugleda poduzeća? Odgovore na ta i ostala pitanja možete saznati na Velikom marketinškom seminaru koji će se održati 5. travnja u hotelu Antunović u Zagrebu. Riječ je o poslovnoj edukaciji koja se temelji na konkretnim iskustvima stručnjaka i primjerima iz Hrvatske i inozemstva:

  • mr.sc. Aleš Lisac – nagrađivani marketinški savjetnik koji je utjecao na više od 35.000 poduzetnika i drugih osoba koje zanima uspjeh u poslu i životu općenito. Direktor je poduzeća Lisac i Lisac.
  • Krešimir Macan – ugledni hrvatski PR stručnjak i predavač specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove društvene medije, koji danas uspješno vodi vlastitu savjetničku tvrtku – Manjgura.
  • Emil Pavićstručnjak za područje pripreme, vođenja prodajnih razgovora i zaključivanja prodaje. Voditelj je poduzeća Lisac i Lisac
  • Rikard Lumeziu svojih 15 godina iskustva na području direktnog i interaktivnog marketinga, savjetovao je i realizirao brojne kampanje za hrvatske kompanije, kao i renomirane međunarodne korporacije u Hrvatskoj. Potpredsjednik je Hrvatske udruge poslodavaca.

Za više informacija možete posjetiti stranice www.lisaclisac.hr, www.zaraditevise.com ili kontaktirati putem besplatnog broja: 0800-1008

Ukratko rečeno… od sada niste više sami. – Vaši problemi naš su izazov. – poručuju iz Lisac i Lisac.

Oznake: , , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3