Krešimir Macan na čelu žirija Grand PRix HUOJ-a

Uoči otvaranja natječaja za najbolje komunikacijske projekte u 2017. godini, Hrvatska udruga za odnose s javnošću imenovala je našeg Krešimira Macana novim predsjednikom žirija.

Krešimir Macan – predsjednik žirija GrandPrix HUOJ-a

Krešimir Macan je uoči preuzimanje predsjedanja poručio:

„Iznimna mi je čast što su mi kolegice i kolege iz struke povjerili čast predsjedanja ovogodišnjem žirijem. Grand PRix HUOJ-a iz godine u godinu raste i glavni je događaj za struku odnosa s javnošću u Hrvatskoj. Očekivanja i kriteriji su svake godine sve viši, no ako vjerujete da je vaš rad bio poseban, bilo zbog kreativnosti ili rezultata, obavezno ga prijavite i potrudite se već u samoj prijavi napisati što je kod njega uistinu posebno. Pohvalite nam se odmah, impresionajte nas učinjenim.“.

Imenovani i ostali članovi žirija

Uoči otvaranja natječaja imenovana je i zamjenica predsjednika žirija Maja Gradišar Perotić, dok će ostali članovi žirija ovogodišnjeg Grand Prix biti Darko Alfirev, Sanja Bach, Davor Denkovski, Davor Jakovac, Damir Jugo, Tamara Karagity, Nenad Korkut, Bojana Mandić, Martina Mihordin, Dunja Pavešić, Ivana Tavra, Ranko Vučinić i Ksenija Žlof.

Natječaj i nominacija za Komunikatora godine

Žiri će ove godine objaviti nominirane za vrijedno priznanje Komunikatora godine koje se za izvrsnu komunikaciju u javnosti dodjeljuje osobama ili skupinama kojima komunikacija nije profesija.
Natječaj za komunikacijske projekte, priznanje koje je 2016. pripalo Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja, će ove godine Grand Prixa biti raspisano u petak, 15. prosinca.

Žiri Grand PRixa paralelno će se baviti i izborom Antikomunikatora godine, osobe kojoj se uručuje tzv. Šipak godine. On je, podsjetimo, za 2016. dodijeljen Damiru Borasu, rektoru Sveučilišta u Zagrebu.
„Grand PRixom želimo promicati komunikacijsku izvrsnost u struci i izvan nje. Ponosni smo što ističući primjere dobre prakse omogućujemo i komunikacijskim stručnjacima, ali i svima drugima kojima je komunikacija važna za uspješno poslovanje ili javno djelovanje, da svoju komunikaciju unaprjeđuju iz godine u godinu“, istaknula je Aleksandra Kolarić, predsjednica HUOJ-a.

Andreja Barberić, izvršna direktorica nagrada Grand PRix, podsjetila je da osim što promiče izvrsnost u komunikaciji ova nagrada podiže ugled struke u široj javnosti, potiče stalno preispitivanje i unapređivanje načela dobroga poslovanja i temeljnih vrijednosti članova HUOJ-a te edukaciju.

„Trajni porast broja prijavljenih projekata govori o kvaliteti i potrebi provođenja Grand PRixa te statusu nagrade u stručnoj javnosti. Projekti Grand PRixa iz godine u godinu pokazuju kvalitetu, stručno i strateško znanje stručnjaka za odnose s javnošću, njihovu veliku kreativnost i razvoj u skladu sa svjetskim trendovima. HUOJ treba nastaviti sustavno razvijati Grand PRix te ga u budućnosti pozicionirati kao jedinstveni događaj u struci koji se odlikuje elementom edukacije i razmjene znanja te prenošenjem iskustva na mlađe generacije. Upravo je na temelju nagrade Grand PRix, HUOJ pokrenuo još jednu godišnju nagradu za mlađe kolege, tj. studente – Mlada nada”, kazala je Andreja Barberić.

Oznake: , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3