Krešimir Macan za 24sata: Izađite i glasujte kako vas pet godina ne bi boljela glava

Krešimir Macan svakog dana komentira predsjedničke izbore za 24sata u kolumni Izborni inženjering.

Ponovit ću ono što sam već napisao u prvom izbornom krugu. U nedjelju je jedan od rijetkih dana kad vas političari uistinu slušaju – jer im je svaki glas važan. I zato im recite što mislite. Nemojte biti šutljiva većina koja se najradije ne bi htjela miješati. Kao to nije moj posao. Itekako jest – i jedino vaš. Jer nitko drugi ne može izaći i zaokružiti jedno od ponuđenih imena na listiću. Samo VI. Obavezno zaokružite jedno od imena. Nemojte križati listić jer time niste ništa postigli. Oni su mali, a vi veliki. I zato izađite i osjetite kako to izgleda. Kad se male ruke slože, kaže pjesma, sve se može…

I dalje ostajem pri svome da nemate pravo komentirati rezultate ako niste sami glasovali i sudjelovali na izborima. Jer je to jedino ispravno. Svaki glas je bitan i tek kad ga iskoristite, možete reći da ste napravili sve što ste mogli. Ako nagovorite još nekoga, napravili ste još i više. Ponosan sam na 24sata što i na ovaj način doprinose razvoju demokracije u Hrvatskoj i među rijetkima aktivno pozivaju građane da izađu na izbore. No tu naš posao staje, sad je sve na vama – izađite i glasujte da vas sljedećih pet godina ne bi boljela glava. Sve što morate napraviti je uložiti malo više energije nego što treba da popijete kavu s društvom u kafiću. Ništa više niti manje.

Klikom na link potražite sve što smo dosad napisali na temu predsjednički izbori, a više najnovijih vijesti potražite na portalu http://predsjednicki-izbori.com/.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3