Krešimir Macan za 24sata: Izađite na izbore i glasujte; ne učinite li to, nema kajanja!

 

Krešimir Macan svakog dana komentira predsjedničke izbore za 24sata u kolumni Izborni inženjering.

stop electing idiots

Danas vas konačno slušaju. I zato treba izaći na izbore, na kojima će građani konačno reći tko će biti novi hrvatski predsjednik. Mnogo sam puta bio u izbornim stožerima na dan izbora. Jedino se ondje u potpunosti osjeća važnost svakoga vašega glasa. Kandidati bi za svaki dali sve, a više ne mogu ništa. Jedini dan u kojem vlastodršce imate doslovce u šaci. Jedino se tog dana broji baš svaki vaš glas, bili vi iz metropole ili s periferije, iz grada ili sa sela. Jedino ste tog dana vi gospodari njihove sudbine.
Jer vi odlučujete.
Zato ja tu nemam nikakve dvojbe. Moj glas je samo moj i iskoristit ću ga. I kasnije ćete moći reći: “Učinio sam sve u svojoj moći – glasovao sam za svojega kandidata, za čovjeka koji će dobro obavljati taj važan posao. Iskoristio sam dan šutnje, dobro promislio i odlučio zaokružiti jedno od imena”. Možda promišljeno, ciljano ili jednostavno zato što vam se netko sviđa. Nema veze kako, samo izađite i zaokružite jedan broj ispred imena.
Tek tad imate pravo komentirati ishod i rezultate. Sve ostalo je licemjerje. Nećete vjerovati koliko žučnih kritičara ovog ili onog odjednom zašuti na pitanje jesu li glasovali na prošlim izborima. Jer ako nisu glasovali, tko im je kriv što su svoju sudbinu dali u ruke nekom drugom?!

Klikom na link potražite sve što smo dosad napisali na temu predsjednički izbori, a više najnovijih vijesti potražite na portalu http://predsjednicki-izbori.com/.

 

Oznake: ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3