Krešimir Macan za 24sata: Za koga će drugi krug izbora biti nemoguća misija?

Krešimir Macan svakog dana komentira predsjedničke izbore za 24sata u kolumni Izborni inženjering.

Bandić ulazi u drugi krug. Počinje rat – vrišti s naslovnica. Šok i nevjerica među biračima. Izborna noć bila je najbolja izborna kampanja za Milana Bandića. Iako većina nije bila svjesna da su izbori, danas su i te kako svjesni da je Bandić u drugom krugu. Neki su možda čak i šokirani.

E, drago društvo, ako ste danas šokirani, niste trebali jučer ostati u toplini svojih domova i ne izaći na izbore.

Ivo Josipović vodi i preostaje mu jednostavniji posao – okupiti birače Vesne Pusić i Damira Kajina, nešto od Nadana Vidoševića i Kajinovski viknuti: “Svi za mnom u borbu protiv korupcije”. Nakon duge pauze ponovno se uz Josipovića pojavio i Zoran Milanović. Ali sve što je rekao jučer obilato je iskoristio Milan Bandić.

Milanović je svakom svojom riječi pomagao Milanu Bandiću, koji ga je točno u ponoć među oči lupio daljinskim upravljačem i privremeno preuzeo inicijativu.

Može li Bandić stići ovu razliku? Desnica se podijelila na četiri kandidata i bit će zahtjevno okupiti ih i motivirati za drugi krug. Je li to ipak nemoguća misija? Jadranka odlučuje…

Klikom na link potražite sve što smo dosad napisali na temu predsjednički izbori, a više najnovijih vijesti potražite na portalu http://predsjednicki-izbori.com/.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3