Manjgura s dvije kampanje među finalistima 11. HUOJ Grand PRix-a

Fotografija: HUOJ

U više od mjesec dana koliko je trajao natječaj za 11. dodjelu nagrada Grand PRix-a za najbolja komunikacijska ostvarenja u protekloj godini, HUOJ je zaprimio veliki broj projekata u čijem su finalu svoje mjesto pronašle dvije Manjgurine kampanje  i to u kategoriji Grand PRix u političkoj komunikaciji.

Prva nominirana kampanja izvedena je u suradnji s HDZ-om Šibenik za gradonačelnika i Gradsko vijeće Grada Šibenika, a kroz prezentaciju će žiri iz prve ruke moći čuti kako je Šibenik po prvi put u povijesti izabrao istog gradonačelnika. Druga kampanja u kojoj je također radio Manjgurin tim i koja će se boriti za nagradu je kampanja HSS-a Zagrebačke županije za župana Zagrebačke županije, a kampanja nosi naziv: “Stjepan Kožić – pravi čovjek na pravom mjestu”.

Manjgura je strateški razradila i s klijentima odnijela pobjede u svim političkim kampanjama u Hrvatskoj za lokalne izbore 2017. godine u kojima je radila i time još jednom utvrdila poziciju agencije s neprikosnovenim iskustvom i u ovom sektoru. Uslijed tako dobrog niza rezultata, nije bilo lako izabrati koje kampanje na kraju prijaviti za nagradu.

Odluka je na kraju pala na šibenski kampanju koju će predstaviti već iskusni Manjgurin savjetnik za političku komunikaciju Gordan Turković, dok će pak onu za HSS Zagrebačke županije predstaviti mlađi savjetnik Filip Pavelić zajedno s ostalim finalistima iz svih natjecateljskih kategorija 8. ožujka u Matis Absolut Loungeu u Zagrebu. Posebno nas veseli što će Filipu ovo ujedno biti prvo predstavljanje jednog projekta u ime naše agencije, a koji je zbog svojih znanja i vještina još 2013. i sa samo 21 godinom zaslužio povjerenje starijih kolega i postao stalan član Manjgurinog savjetničkog tima za političke kampanje.

Grand PRix HUOJ-a izraz je priznanja stručnjacima odnosa s javnošću za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata u odnosima s javnošću te zajedničkom doprinosu razvoju struke i otvorenosti rada u stručnoj i široj hrvatskoj javnosti, dok sama nagrada predstavlja vrijedno priznanje za trud. Kako ističu u Hrvatskoj udruzi odnosa s javnošću posebna vrijednost Grand PRix-a je razmjena iskustava i najboljih praksi u Hrvatskoj.
Više o smotri finalista, nagrađivanim kategorijama i finalistima pročitajte ovdje.

Oznake: , , , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3