Novi alat na Facebooku – Timeline movie maker

Facebook se s prelaskom na Timeline osvježio – osim što je dobio novi izgled i njegova funkcionalnost se promijenila, što je posebno vidljivo na fan pageovima. Budući da slika govori više od tisuću riječi, Zuckerberg i njegov tim odlučili su iskoristiti tu moć te osmislili Timeline. Baš zato i ne iznenađuje najvrijednija kupnja Facebooka koja se dogodila u zadnje vrijeme – Instagram.

Prije par mjeseci napravili smo infografiku od Facebook profila, a nedavno smo isprobali još jedan zabavan alat – Timeline movie maker. Naime, s ovim programom moći ćete napraviti animiranu snimku vašeg Facebook profila.

1. Treba imati Facebook profil.
2. Timeline movie maker je program koji automatski napravi snimku od Facebook profila – mogu se raditi snimke samo od profila.
3. Najveća zabava je u tome što sami možete odabrati slike, ako vam se ne sviđaju one koje program odabere za vas – jedini nedostatak je što možete selektirati samo slike iz vaših albuma odnosno, nema opcija za odabir taggiranih slika.
4. Ima pet vrsta glazbe koju možete izabrati kao podlogu – original, nostalgic, cinematic, romantic i playful – na ovaj način još više možete personalizirati vašu timeline snimku!
5. Na kraju kliknite na save changes – i to je to.

U kratko vrijeme ovaj program je dobio 52,635 likeova, a mi ga preporučujemo svim Facebook korisnicima – zabavno je! 🙂

Oznake: ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3