Novi turistički trendovi na New York Times Travel Showu

Ako ne znate kamo na ljetovanje 2012., a obožavate putovanja, predlažemo vam da spojite ugodno s korisnim i posjetite New York Times Travel Show u trajanju od 3. do 4. ožujka 2012.

science-1182713_1280

Na ovom turističkom sajmu, jednom od najvećih, predstavit će se preko 500 izlagača iz više od 150 zemalja. Sajam redovito posjeti preko 18.000 ljudi, a zanimljivo je da skoro njih 90% nakon posjeta izabere odlazak na putovanje.

Dan prije otvaranja turističkog sajma, 1. ožujka, Hrvatska turistička zajednica u suradnji sa svojim uredom u New Yorku organizira prezentaciju Hrvatske te cocktail-party za američke agente i dobavljače.

Ovom prigodom na večeru su pozvani gradonačelnik New Yorka i Dubrovnika, uvaženi gosti iz SAD-a i Hrvatske te 10-ak najvećih njujorških predstavnika turizma i novinara.

Ako ste zainteresirani, ovdje možete pronaći aranžman za posjet New Yorku koji organizira Dubrovnik Partner Agency. U sklopu njihove ponude možete se priključiti i humanitarnoj aukciji, prezentaciji te gala večeri koju organizira Club Dubrovnik već 70 godina.

Oznake: ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3