Odnosi s javnošću – educirajte se – PR konferencije u Hrvatskoj i regiji do kraja godine

Ako ste propustili 5. konferenciju Proactive u BiH, nemojte ostale. Prva je naravno 10. PR konferencija HUOJ-a u Zagrebu od 1.-2. listopada, koja će prvi put okupiti i impresivan broj kolega iz odnosa s javnošću iz regije. Preporučio bih predavanje kolege Vuka Ćosića na temu Novi mediji 1.listopada, te obavezno predstavljanje knjige Ralpha Tencha „Istraživanje odnosa s javnošću“ (2. listopada u 16:00). Ako se odazovu predsjednički kandidati, točno u podne bi mogli imati i zanimljivu raspravu.

Nakon Zagreba, slijede Zenica i Subotica, nažalost isti vikend.  Udruga za odnose s javnostima PRIBA u BiH organizira 4. konferenciju „PRIBA 2009“ o odnosima s javnostima u vrijeme krize i sa posebnim naglaskom na teme: „Budućnost internih komunikacija i uloga profesionalaca u krizi s posebnim aspektom na važnost odnosa s javnostima u vrijeme krize“ i „Izgradnja i održavanje povjerenja, kao i ugleda i imidža u vrijeme krize“. Konferencija će se održati 16. i 17. listopada 2009. godine u Hotelu Dubrovnik u Zenici.

Prva međunarodna konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću na temu „Kreiranje imidža i upravljanje reputacijom“ održati će se od 15. do 17. listopada u Subotici, pa će oni najuporniji vješto uspjeti kombinirati oba događaja.

I šećer za kraj – PR agencija Attache PR iz Beograda organizira PR Week u Beogradu od 23. – 27.11 i još puno pratećih programa, pa detalje potražite na njihovim stranicama.

S obzirom koliko su društveni mediji in na PR konferencijama – jedan tip – rezervirajte obavezno Web::Strategija 6 – Ritam društvenih valova u Zagrebu od 19. – 20.11.2009.

Svaka edukacija naravno košta, krizna su vremena i treba dobro izabrati – manjgura.hr će pokušati za neka od događanja osigurati par pozivnica za one koji bi, prevladali sve poteškoće, i ipak prisustvovali nekom od skupova, svemu usprkos. O tome uskoro više na našim stranicama…

Oznake: , , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3