Odradili ste dobru komunikacijsku kampanju? Prijavite ju na 11. Grand PRix!

Jedanaesti put zaredom Hrvatska udruga za odnose s javnošću raspisuje natječaj za dodjelu Grand PRixa za najbolja ostvarenja u struci.

Grand PRix HUOJ-a izraz je priznanja kolegama za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata odnosa s javnošću, a posebno se dodjeljuju nagrade zaKomunikatora godine koja se odnosi na osobe iz javnog života koje su se tijekom prethodne godine istaknule u komunikaciji s javnošću i Pojedincima iz struke za doprinos razvoju struke.

Natjecatelji se mogu prijaviti do 31. siječnja 2018. sve do 20:00 sati u sljedećim kategorijama: Grand PRix za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske, Grand PRix za odnose s javnošću u regionalnoj i lokalnoj samoupravi, Grand PRix za odnose s javnošću u nevladinu sektoru, Grand PRix za odnose s javnošću za velika trgovačka društva, Grand PRix za odnose s javnošću za mala i srednja trgovačka društva, Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje, Grand PRix za unutrašnju komunikaciju, Grand PRix za najbolju prilagodbu svjetske kampanje, Grand PRix za političku komunikaciju, Grand PRix za digitalnu komunikaciju, Grand PRix za organizaciju događanja, Grand PRix za komunikacijsku strategiju koja nije provedena i Grand PRix za sponzoriranu komunikaciju.

O pobjednicima će odlučivati stručni žiri od 15 članova, pri čemu su zastupljeni stručnjaci za odnose s javnošću zaposleni u tvrtkama, agencijama za odnose s javnošću, visokoškolskim ustanovama koje izučavaju upravljanje komunikacijama, te u javnom i nevladinom sektoru.

Svaki projekt ocjenjuje se prema svakome od navedenih kriterija definiranima Pravilnikom o dodjeli godišnjih nagrada Grand PRix.

Da podsjetimo, HUOJ od 2016. dodjeljuje priznanje za Najuspješniju agenciju Grand PRix onoj agenciji čiji je zbroj prosječnih ocjena (po kriterijima Pravilnika) svih njihovih prijavljenih projekata koji su ušli u finale najviši.

Posebna vrijednost Grand PRix-a je razmjena iskustava i najboljih praksi u Hrvatskoj. Prijavom projekata i sudjelovanjem zajedno se doprinosi razvoju struke i otvorenosti rada Hrvatske udruge za odnose s javnošću u stručnoj i široj hrvatskoj javnosti.

Prijavnice, informacije o kotizaciji za prijavu, rokove, obveze prijavitelja i upute možete pronaći ovdje.

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3