Prigodni PR naputak za nogometaše

Nema te izjave nogometaša Dinama ili Hajduka kojom bi mogli ublažiti tugu i razočaranje navijačâ koji će, po tko zna koji put, gledati europsko nogometno proljeće bez svojih predstavnika. Tim više što nam ne bi rekli ništa što već nismo čuli tisuću puta ranije. Na tragu toga donosimo šaljivi naputak Siniše Marekovića, poznatog fotomontažera, o tome kakve bi izjave nogometaši trebali davati nakon utakmica, ovisno o njihovom ishodu.

Nogometaši / Izjava za televiziju / Naputak

(ruke su na bokovima. Pogled na tribine. Uspuhan. Tu i tamo počešat se po nosu. Može se prabacivat s noge na nogu. Poželjno mahnut suigraču iza kamere. Nagnut se prema voditelju/ici ako je niža i okrenut uho – kao slabije čuje.)

U slučaju pobjede:

Da, bila je ovo zaista zahtjevna utakmica. Dali smo zaista sve od sebe. Protivnik je igrao odlično, ali mi smo ipak bili malo bolji. Teško mi je sada reći tko je najzaslužniji za ovu pobjedu jer smo svi dali sve od sebe. Ove polukontre i kontre koje je protivnik pokušavao uspješno smo branili jer je i obrana dala sve od sebe. Kao i svi mi ostali. Neke prilike smo istina mogli realizirati ali eto. Bez obzira na to mislim da smo zaista ostavili srce na terenu i da smo dali sve od sebe. Hvala.

U slučaju poraza:

Da, bila je ovo zaista zahtjevna utakmica. Dali smo zaista sve od sebe. Protivnik je igrao odlično, ali mi smo ipak bili bolji. Ali falilo je tu i sreće. Teško mi je sada reći tko je kriv za ovaj porez jer smo svi dali sve od sebe. Ove polukontre i kontre koje je protivnik pokušavao uspješno smo branili jer je i obrana dala sve od sebe. Kao i svi mi ostali. Ali nije nas poljubila božica Fortuna. Neke prilike smo istina mogli realizirati ali eto. Bez obzira na to mislim da smo zaista ostavili srce na terenu i da smo dali sve od sebe. Hvala.

U slučaju neriješenog:

(koristiti isti tekst kao i kod poraza)

Oznake: ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3