Šuica je favorit, ali su moguća iznenađenja – još malo o lokalnim izborima

Naslovnica Dubrovački listDubrovački list u današnjem broju donosi razgovor s našim kolegom Krešimirom Macanom na temu lokalnih personaliziranih izbora 2009., te općenito o kriznom komuniciranju i odnosima s javnošću kod nas. Ovdje je i link na tekst razgovora na stranicama Dubrovačokg lista, ako ste na slabijoj vezi.

“Apsolutno će u izborima za gradonačelnike i župane prevagnuti osobnost i tu su moguća iznenađenja. U Gradu će to biti duel dvaju poznatih lica, nema puno iznenađenja. Dubravka Šuica ide u treći mandat, koji je uvijek onaj najteži i najzahtjevniji i vjerujem da će u Andru imati dostojnog izazivača”

Kliknite na link za još dnevnika o lokalnim personaliziranim izborima.

Prošlog su se tjedna usred plinske krize, svi od Vlade pa do plinara morali nositi s kriznom situacijom. U takvoj situaciji možete komunicirati da ispadnete odgovorni i poduzetni ili neodgovorni i nesposobni. Oni koji se pripremaju za takve situacije, svaku će krizu okrenuti u priliku. Dakle u stresnim, posebnim situacijama, skloni ste raditi greške u komunikaciji, naše je da te greške izbjegnete

Dosta se pričalo o novim i klasičnim medijima, prije svega lokalnim, a ako vas ta tema zanima obavezno pročitajte i dnevnik – Hrvatske novine u krizi?.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3