Web dizajnom do posjeta i oglasa – Web::Strategija 1011 Frontend naš svagdašnji

U četvrtak 16. 6. i petak 17.6. u zagrebačkom Hypo centru održava se još jedna Web::Strategija. Tema ove konferencije u organizaciji Marketing odjela je web dizajn i web development.

Upišite sintagmu “web dizajn” u tražilicu i izbacit će 3, 270 000 rezultata. Zatim upišite rečenicu “najposjećenije web stranice u Hrvatskoj” i izbacit će Vam manje od 500 000 rezultata. Broj web stranica u Hrvatskoj raste svakim danom, kao i broj tvrtki te pojedinaca koji se žele okušati u ovom poslu. Što razlikuje posjećene od zaboravljenih web stranica? Uspješne tvrtke/pojedince u web dizajn branši od onih na rubu opstanka? Jedinstvena regionalna konferencija Web::Strategija 1011 – Frontend naš svagdašnji odgovorit će na ta pitanja.

Predavanja koja će se održati prvog dana (četvrtak) u Hypo centru obuhvaćaju mnoštvo informacija koje će zadovoljiti znatiželju onih koji tek kreću u posao, ali i onih koji se njime bave već duže vrijeme. Nove trendove u web dizajnu i web developmentu predstavit će uspješni zaposlenici i direktori tvrtki koje se već godinama potvrđuju na regionalnom, ali i međunarodnom tržištu.

Za drugi dan konferencije (petak) u organizaciji Web::Edukacije pripremljene su dvije edukativne radionice koje će se održati u VMD zgradi – Ethical Hacking i SCRUM method.

Baš prije same konferencije do nas su doprle vijesti o suradnji Web::Strategije i časopisa VIDI na VIDI WEB TOP 100, najznačajnijem web natječaju kod nas što se tiče web rješenja. Cijelu vijest o suradnji možete pročitati ovdje. Inače, VIDI nagrade su nam posebno drage, jer se sjete i našeg bloga kada se najbolji određuju!

Na Frontend se prijavite ovdje, pa se vidimo u četvrtak!

 

Oznake: ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3