Ankete i korisni linkovi lokalni izbori Hrvatska 2013.

Najnovije vijesti, ankete i analize o lokalnim izborima u Hrvatskoj koji će se održati 19. svibnja 2013.  potražite na portalu Lokalniizbori.com. Vijesti možete pratiti i po županijama i gradovima klikom na interaktivnu kartu Hrvatske. Portal ima i arhivu vijesti s lokalnih izbora 2009. pa ćete lako pronaći i što se tada obećavalo i usporediti s onim što je danas ostvareno.

U odnosu na lokalne izbore 2009. glavna je promjena novi Zakon o lokalnim izborima koji unosi neke promjene u odnosu na dosadašnja pravila igre. Ako još ne znate zašto se lokalni izbori održavaju 19. svibnja pročitajte Kada se održavaju lokalni izbori 2013.?

Rezultati lokalnih izbora 2009 za sve koji rade analize i usporedbe s prošlim lokalnim izborima se nalaze na stranicama Državnog izbornog povjerenstva – DIP-a, a ostale korisne linkove vezane za lokalne izbore 2009. potražite na u tekstu Lokalni izbori 2009 – korisni linkovi jer su mnogi od njih aktualni i za ovogodišnje izbore.

 

Za više tekstova na Manjgura.hr na temu lokalni izbori kliknite na poveznicu.

Ako vijesti iz Manjgure želite primati e-mailom pretplatite se ovdje – upišite e-mail adresu i ponuđeni antispam kod, te potvrdite da ste vlasnik adrese klikom na link za potvrdu koji će vam biti poslan na upisanu e-mail adresu.

Oznake: , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3