Diana Franulić Šarić nova Manjgura

Diana Franulic Saric_fDiana Franulić Šarić od 1. prosinca nova je članica tima agencije za odnose s javnošću Manjgura. Franulić Šarić dolazi iz tvrtke Jupiter Adria gdje je radila kao voditeljica korporativnih komunikacija. Bogato iskustvo rada u komuniciranju razvoja investicijskih projekta nastavit će kao savjetnica u radu s novim klijentima, a i dalje će biti odgovorna za odnose s medijima za Jupiter Adriju. S obzirom na obnovljeni interes investitora za nastavak već započetih, odnosno pokretanje novih projekta u Hrvatskoj, njeno iskustvo će uvelike doprinijeti uspješnosti Manjgurinog tima.

Korporativno PR iskustvo stjecala je u Microsoftu Hrvatska gdje je radila na povećanju javne percepcije pozicioniranja Microsoft kompanije kao lidera u ICT industriji s pozicije Corporate Communication and Image Manager. Uz vođenje press centra najveće IT konferencije u Hrvatskoj WinDays 2006, između ostalog koordinirala je i predstavljala studije slučaja između Microsofta, partnera i klijenta. Agencijsko iskustvo stjecala je u agenciji Spona komunikacije, gdje je kao savjetnica vodila klijente poput Cisca i adidasa te surađivala na projektima Poslovne inteligencije.

Nakon niza godina posvećenih sveučilišnoj karijeri, godine 2005. svoju karijeru usmjerila je na odnose s javnošću nakon završetka jednogodišnjeg poslovnog usavršavanja za PR managera u Poslovnom učilištu “Experta“. Znanstveni magisterij iz područja tehničkih znanosti stekla je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za vrijeme rada na fakultetu sudjelovala je u izvođenju nastave vježbi iz stručnih kolegija, izlagala na nekoliko međunarodnih znanstvenih skupova te kao koautor objavila Sveučilišni priručnik „Primijenjeno računalstvo“.

Kao što možda znate “manjgura” je curica, pa eto Diana je nova manjgura:-)

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3