Jubito diverzanti papre kampanju

Aktivisti koji se kriju iza imena SmogovciZG, napadaju noću plakatima, kuvertama, postavljaju kojekakve znakove, stvaraju urnebesne video spotove i podržavaju ni manje ni više nego Miroslava Rožića, dodatno su zapaprili ionako napetu kampanju za lokalne izbore. Do sada su objavili četiri uratka na YouTubeu od kojih je posljednji od 11. svibnja. ‘Gradonačelnik dio… je**** prošlo trilogiju’ nazvan je Mala bara, puno krokodila, a u glavnim ulogama su Milan Bandić, Duško Ljuština, Ivo Jelušić, Siva Eminencija i Josip Kregar. Da ne duljim, samo pogledajte ovo:

Predstavili su se uratkom u kojem je i Ivo Sanader ‘nadrapao’. U klipu ‘Dogovor Bandić-Sanader’ u kojem zagrebački gradonačelnik i premijer raspravljaju o kandidaturi Jasena Mesića kao HDZ-ovog kandidata za zagrebačkog gradonačelnik.

Slijedio je drugi dio, odnosno nagovaranje Ive Sanadera, po dogovoru s Bandićem, da Jasen Mesić prihvati ulogu HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima.

Susret gradonačelnika Zagreba i Slobodana Ljubičića nekoliko sati nakon što je Ljubičić smijenjen sa pozicije direktora Zagrebačkog holdinga slikovito je ocrtan u filmiću ‘Sastanak Bandić – Ljubičić’

Za kraj je samo za reći da bi bilo mnogo zabavnije da su ostali nepristrani.

A kad smo kod nepristranih, Milana Bandića i Josipa Kregara je poznati Bijesprvi smjestio u neočekivano okruženje grčke povijesti u svojem najnovijem uratku. Gradonačelnik je tako veliki perzijanski kralj Xerxes, dok je protukandidat hrabri Leonid koji je stao u obranu Sparte sa svega tristo vojnika. Titlovi su super, evo samo nekoliko s kraja videa:

Birači će znati…
… da su se časni usprotivili kriMilanu…
… da se nekolicina suprotstavila korumpiranom holdingu i poglavarstvu.

I prije nego što izbori budu gotovi…
… da čak i Milan može pasti.

Kliknite na linkove za više tekstova na temu lokalni izbori i gerila marketing.

Ako vijesti iz Manjgure želite primati e-mailom pretplatite se ovdje – upišite e-mail adresu i ponuđeni antispam kod, te potvrdite da ste vlasnik adrese klikom na link za potvrdu koji će vam biti poslan na upisanu e-mail adresu.

Oznake: , , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3