Manjgura se pridružila HURA-i!

Manjgura je postala punopravna članica Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA!), vodeće strukovne udruge u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj.

Manjgura postala ravnopravna članica HURA-e

Ponosni smo što je prepoznato naše veliko stručno znanje i bogato iskustvo koje svakodnevno ulažemo u sve naše projekte čime smo zasluženo ušli u društvo najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija, a što dodatno potvrđuju i domaće i regionalne nagrade za najbolje komunikacijske projekte koje smo osvojili ove godine. Manjgurina kampanja Marka Filipovića za gradonačelnika Rijeke na lokalnim izborima 2021. te projekt prve javne interaktivne izložbe na temu dijabetesa u Hrvatskoj “DiJAbetes pod kontrolom“ nagrađeni su dvjema Grand PRix i The! Awards! nagradama.

HURA! broji 55 članica koje zadovoljavaju kriterije legitimnosti, neovisnosti, poslovnog iskustva i veličine te poštuje norme i preporuke HURA-e, a zastupaju preko 75 posto oglašivačkih budžeta u zemlji, nositeljice su brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja, a u sklopu HURA-e, među ostalim, sudjeluju i u zanimljivim edukacijama i važnim strukovnim inicijativama.

Zajedništvo agencija okupljenih u HURA-i predstavlja jedinstven i snažan glas komunikacijske industrije na tržištu te neposredno i pravovremeno djeluje među donositeljima odluka.

Veselimo se novim poznanstvima i zanimljivim suradnjama 😊

Oznake: , , , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3