Manjgura uspješno okrunila 25 godina postojanja osvajanjem dva Grand PRixa!

U godini kada gotovo da nam i ne treba dodatan razlog za slavlje jer naša „mala“ Manjgura polako odrasta i slavi svoj 25. rođendan, osvojili smo čak dvije Grand PRix nagrade za najbolje komunikacijske projekte ostvarene prošle godine. Ali ne brinite – i dalje ćemo ostati tako vrckavi i vragolasti, samo s malo više radnog staža i iskustva – i s novom frizurom 😊

Manjgurina kampanja Marka Filipovića za gradonačelnika Rijeke na lokalnim izborima 2021. osvojila je srebro, dok je projekt Izložba „Dijabetes pod kontrolom“ nagrađen brončanim Grand PRixom Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Kampanja za gradonačelnika Marka Filipovića drugo je mjesto osvojila u kategoriji najboljeg komunikacijskog projekta na području političkog komuniciranja, čime se samo dodatno potvrđuju dugogodišnji kontinuirani uspjesi Manjgure i Krešimira Macana u polju izbornih kampanja i političke komunikacije. Krešin renome kao istaknutog regionalnog političkog savjetnika i dalje ostaje čvrsto nepoljuljan budući da je u izbornoj 2021. godini, uz ovu uspješnu kampanju, vodio još tri pobjedničke političke kampanje.

Kresimir Macan osvojio nagradu Grand PRIX za kampanju Marka Filipovića za gradonačelnika Rijeke

„Jako sam ponosan što su dva Manjgurina projekta osvojila ovogodišnje Grand PRix nagrade u kategorijama koje su imale veliku konkurenciju i prijavljene fenomenalne projekte. Projekt „DiJAbetes pod kontrolom“ osvojio je treće mjesto, a kroz inovaciju i korištenje interaktivne tehnologije podigli smo razinu dizanja svijesti o bolestima na jednu višu razinu. Srebrnom statuom nagrađena je kampanja Marka Filipovića (SDP) za gradonačelnika Rijeke koja je uistinu bila izazovna, a koja je na koncu ostvarila odličan rezultat, a Rijeci dala najkvalitetnijeg gradonačelnika. Nagrade su nam poticaj, no najvažnije priznanje nam je pozitivan pomak u društvu koji naši projekti ostvaruju, što je svim „manjgurama“ i „manjcima“ najvažnije i zbog čega se svakodnevno trudimo biti još bolji i još kreativniji“, rekao je Krešimir Macan, direktor Manjgure.

Projekt prve javne interaktivne izložbe na temu dijabetesa u Hrvatskoj “DiJAbetes pod kontrolom“ broncu je osvojio u kategoriji najboljeg projekta za odnose s javnošću u ustanovama, udrugama i nevladinim organizacijama. Izložbu održanu u studenom 2021. na zagrebačkom Cvjetnom trgu, Manjgura je osmislila i realizirala za Zagrebačko dijabetičko društvo, kako bi se uslijed fokusa donositelja odluka na COVID-19 te medijske dominacije tema vezanih za pandemiju, informiralo i educiralo javnost, ali i same oboljele o mogućnostima utjecaja na pozitivne ishode liječenja dobrom kontrolom glukoze i pravovremenim liječenjem. Građani su putem inovativnog digitalnog rješenja Go2Digitala prvi put kroz multimedijski sadržaj mogli saznati više o dijabetesu, ali i važnosti osobne uloge u prevenciji i kontroli bolesti.

Manjgura osvojila Grand PRix za projekt DiJAbetes pod kontrolom

O uspješnosti projekta puno govore i same brojke – tijekom tri dana izložbe 1.589 ljudi pregledalo je interaktivan sadržaj, a sama izložba tematizirana je i u svim središnjim informativnim emisijama i vijestima nacionalnih TV kuća te u tiskanim i online izdanjima velikog broja medija.

Više o samim projektima i osvojenim nagradama pročitajte na Manjgurinim stranicama: https://manjgura.hr/tag/pr-nagrade.

Ovakva dva velika i značajna priznanja sjajna su uvertira za veliku proslavu Manjgurinog 25. rođendana koju s nestrpljenjem očekujemo! Naša mala Manjgura više i nije tako mala, a iza sebe broji više stotina uspješno provedenih projekata kojima se s najvećim žarom uvijek posvećivala. Stay tuned…

Oznake: , , , , , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3