Manjgura osvojila zlato i srebro u finalu međunarodne nagrade The! Awards!

Ova nam je godina definitivno slavljenička, jer osim 25. rođendana i dva Grand PRixa za najbolje komunikacijske projekte, slavimo čak dvije međunarodne nagrade The! Awards! u dvije različite kategorije.

Pozlatio nam se projekt prve javne interaktivne izložbe na temu dijabetesa u Hrvatskoj “DiJAbetes pod kontrolom“ u kategoriji odnosa s javnošću u institucijama, udrugama i nevladinim organizacijama, dok je u kategoriji političkog komuniciranja srebrom nagrađena kampanja Marka Filipovića (SDP) za gradonačelnika Rijeke na lokalnim izborima 2021.

Prvu javnu interaktivnu izložbu, održanu u studenom prošle godine na zagrebačkom Cvjetnom trgu, Manjgura je osmislila i realizirala za Zagrebačko dijabetičko društvo, a sve s ciljem dodatne edukacije i osvještavanja javnosti, ali i samih oboljelih o mogućnostima prevencije i efikasne kontrole dijabetesa. Ovo inovativno digitalno rješenje omogućio je Go2Digital svojim DOOH formatom za vanjsko oglašavanje.

Vrlo izazovna i na momente neizvjesna kampanja Marka Filipovića (SDP) za gradonačelnika Rijeke, koju je vodio Krešimir Macan, vlasnik Manjgure i istaknuti regionalni izborni savjetnik, osim što je ostvarila najbolji mogući rezultat – gradonačelničku poziciju, osvojila je i dvije prestižne nagrade.

Kresimir Macan osvojio nagradu Grand PRIX

Kresimir Macan i Maja Pekeč za svoje su projekte odnijeli i nagradu Grand PRix

Naime, isti su projekti ove godine osvojili i dva Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) za najbolja komunikacijska ostvarenja u prošloj godini.

Kada Manjgurini projekti osvoje dvije vrlo važne nagrade za redom, i to u godini kada slavimo i veliki 25. rođendan, znamo da smo na pravom putu i da radimo dobre stvari. Svakom našem projektu pristupamo s jednakim žarom, a uz veliko iskustvo i nepresušnu energiju koje svakodnevno ulažemo – to je onda dobitna kombinacija. Bila je ovo vrlo uspješna i plodonosna godina do sada, a što nas još sve očekuje vidjet ćete uskoro i sami!“, rekao je Krešimir Macan.

Hvala našim klijentima na povjerenju i otvorenosti za naše, nekad malo pomaknute, zamisli i uspješne realizacije, jer bez vas mi ne bismo bili to što jesmo – svakim danom sve iskusniji i kreativniji 😊

Više o samim projektima i osvojenim nagradama pročitajte na Manjgurinim stranicama: https://manjgura.hr/tag/pr-nagrade.

Oznake: , , , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3