Slavimo #nasihprvih25!

nasihprvih25

Ove godine Manjgura slavi 25 godina rada! Od osnutka 1997. godine, kada je pojam PR-a još uvijek bio relativno nepoznat, pa sve do danas – bez lažne skromnosti možemo reći da smo redovito bili i nastavljamo biti predvodnici u inovativnosti i kulturi uspješne komunikacije.

Iza nas je hrpa projekata kroz koje nismo zaboravili ulagati i u svoje profesionalne vještine i znanje. Svaki novi projekt Manjgura je prihvaćala kao najvažniji, a posebice one koji su na prvi pogled izgledali previše izazovni i kojima bi se rijetko tko usudio baviti.

U 25 godina rada agencija je tako kroz strateško i krizno komuniciranje surađivala sa stotinama domaćih i stranih tvrtki i pojedinaca pružajući ono najbolje iz komunikacija. Danas oko sebe imamo zajednicu zadovoljnih i vjernih klijenata koji uz našu pomoć nastavljaju i dalje uspješno pričati svoje priče.

Osim u strateškom komuniciranju, Manjgurin potpis stajao je iza niza uspješnih društveno odgovornih projekata. Među ostalim, stojimo iza programa provedbe stručne prakse za osobe s tjelesnim invaliditetom „STARTUP“. Zatim se posebno ponosimo projektom  Rakoborci, koji je Manjgura provela za Koaliciju udruga u zdravstvu i udrugu SVE za NJU.

U doba pandemije razvili smo i vlastiti projekt “Pomažemo malim proizvođačima”, gdje smo  putem svojih komunikacijskih kanala podupirali rad malih hrvatskih trgovaca i poljoprivrednika onda kada ih je rad u pandemijskim uvjetima stavio pred zid.

Doista onda kad je bilo najteže, Manjgura je pokazala kako biti najbolja. To je pokazalo i posljednje razdoblje obilježeno pandemijom u kojem smo rasli 100 posto! nasihprvih25– onda kada su svi stagnirali ili padali. Uspjeh Manjgure u godini koja “nije bila predviđena za uspjeh” tim je bio veći obzirom da se se poslovanje udvostručilo kada se očekivalo da će se smanjiti. Uspjeli smo u okolnostima “novog normalnog“ osim redovnog poslovanja razviti i set alata prilagođen zahtjevima tržišta kroz pandemiju.

Manjgura je oduvijek bila korak ispred drugih te je zbog svojeg inovativnog i radoznalog pogleda na svijet, (ipak manjgura znači djevojčica po dubrovački),  uvijek drugačije pristupala svim kampanjama, zahtjevima i problemima koje su se pred nju postavljali koliko god oni izazovni bili.

Kao inovator u odnosima s javnošću u Hrvatskoj, Manjgura je bila jedna od prvih agencija koja je provodila medijske treninge,  dijeleći iskustvo i znanje kroz primjere iz vlastite prakse. Agencija je također prva koristila digitalne medije kao moćan alat u PR kampanjama. To je naravno prepoznato i od strane struke što dokazuju i brojne međunarodne i regionalne nagrade u području odnosa s javnošću.

Naša mala curica (manjgura je dubrovački izraz za curicu) sada je već lijepa 25-godišnjakinja. Ovakva posebna prigoda, zahtijeva i njezino posebno izdanje, te će dubrovačka djevojčica dobiti novu frizuru i nastaviti blistati u svijetu odnosa s javnošću.

 

 

Oznake: , , , , , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3