Novi međunarodni uspjeh Zlatarne Križek: Gillian Anderson i Mickey Rourke prošetali crvenim tepihom noseći tradicionalni dubrovački nakit zlatara Križek

zlatarna krizek & mickey rourke viktor krizek & mickey rourke

Samozatajna agentica Scully – Gillian Anderson i šarmantni grubijan Mickey Rourke na središnjem filmskom događaju u gradu pod Srđem dobili su na dar vrijedne unikatne primjerke tradicionalnog dubrovačkog nakita Zlatarne Križek, posebno izrađenih za američke filmske zvijezde, koje su s ponosom pokazali i na crvenom tepihu Dubrovnik Film Meetinga.

Gillian Anderson - Scully s dubrovačkim nakitom zlatara Križek

Gillian Anderson – Scully na crvenom tepihu s dubrovačkim nakitom zlatara Križek

Sponzor ovogodišnjega Dubrovnik Film Meetinga, Zlatarna Križek osigurala je za najveće zvijezde ovogodišnjeg susreta brojne vrijedne nagrade iz svoje jedinstvene kolekcije tradicionalnog dubrovačkog nakita. Velikogorički zlatari glavnu zvijezdu ovogodišnjega Dubrovnik Film Meetinga, Mickeya Rourkea darovali su posebnim poklonom – unikatnom kaučuk ogrlicom izrađenom u suradnji s poznatim zagrebačkim arhitektom Brankom Silađinom. Slavni glumac koji se dubrovačkoj publici predstavio velikim povratničkim ostvarenjem u dugometražnom filmu ‘Hrvač’ sa sobom će nazad u Hollywood ponijeti jedinstveni privjesak u obliku tlocrta grada Dubrovnika sa simboličnom razdjelnicom koja predstavlja Stradun.

„Željeli smo osmisliti nešto posebno, originalno i simbolično, jer je i Mickey Rourke upravo takav, kao i njegov životni put koji se prilično razlikuje od ostalih hollywoodskih priča o uspjehu. Spoj tradicije i glamura pokazao se dobitnom kombinacijom. Možda će jednog dana na hollywoodskom red carpetu zasjati i dubrovački nakit “ – ističu vrijedni velikogorički zlatari.

Gillian Anderson je crvenim tepihom Dubrovnik Film Meetinga prošetala noseći ručno izrađene unikatne ogrlice i naušnice iz kolekcije tradicionalnog dubrovačkog nakita, što su s velikim interesom popratili brojni domaći i strani mediji. Producent filma „Hrvač“, Darren Aronofsky na dar je dobio vrijedne, također unikatne i ručno izrađene manžete.

Inače, sve gledatelje ovogodišnjih projekcija filma Hrvač kao i VIP uzvanike Dubrovnik Film Meetinga Zlatarna Križek darovala je kuponima s popustom od 15 posto za kupovinu u dubrovačkim trgovinama Zlatarne Križek u razdoblju između 17. i 23. kolovoza u tjednu održavanja ove jedinstvene gala filmske manifestacije.

Oznake: , , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3