Odnosi s javnošću – educirajte se – PR konferencije u Hrvatskoj i regiji

Dragi naši, došlo je vrijeme da vam i ove godine najavimo par festivala/konferencija koje bi mogle zanimati sve vas PR-ovce.

science-1182713_1280

Festival kreativne industrije – Dakle, prvi po rasporedu je trodnevni „Festival kreativne industrije“ koji se održava u Budvi, a započinje 19.travnja. Program cijelog festivala možete vidjeti ovdje.

PR Arena – Samo dva dana nakon toga, 21. travnja, započinje treća PR Arena nacionalna konferencija za studente odnosa s javnošću, na kojoj će predavati Senad Hadžifejzović – doajen bosanskohercegovačkog novinarstva, Nađa Lutvikadić – PR BH Telecoma, Nebojša Grbačić –  izvršni urednik portala netokracija.com i community manager te bloger Tarik Kapetanović.

SHARE – I ove godine će SHARE konferencija tijekom tri dana predavanja i radionica okupiti više od dvije tisuće aktivista i blogera. Održat će se od 26. do 28. travnja 2012. godine u Beogradu, a sve nove informacije o programu bit će objavljene na adresi www.shareconference.net.

Izračunajte put do političkog uspjeha – Od 10. do 12. svibnja održava se ponešto drugačija konferencija od ovih prethodno spomenutih. Naime, radi se o godišnjoj konferenciji Europskog udruženja političkih konzultanata EAPC 2012 (European Association of Political Consultants) pod nazivom „Izračunajte put do političkog uspjeha“ (Calculating Your Way to Success). Tim povodom će se u Dubrovniku okupiti neki od najvažnijih i najutjecajnijih stručnjaka iz područja političke komunikacije. Zanimljivo je da će dan prije konferencije biti održan tradicionalni EAPC Master Class, gdje će studente i ostale zainteresirane spin doktori upoznati s tajnama svojeg zanata. Više o programu i prijavi saznajte na www.eapc2012.eu

Cyberconf 2.0 –  Druga po redu konferencija o društvenim medijima u organizaciji studenata Fakulteta političkih znanosti održat će se 11. svibnja 2012 u Zagrebu, gdje će diskusiju o problemu negativnog komuniciranja na društvenim mrežama voditi neki od najvećih stručnjaka za community management u Hrvatskoj. Podržite ih i vi na njihovoj službenoj Facebook stranici i usput saznajte više o mjestu i vremenu događaja.

IDEJA X – Drugo izdanje IdejeX, nacionalnog festivala kreativnog oglašavanja ove godine će se održati u Umagu, 11. i 12. svibnja. Osim predavanja vrhunskih europskih i svjetskih stručnjaka poput Natea Elliotta, Davea Trotta i Ane Anđelić, na festivalu će biti organizirane i razne diskusije i radionice.

PR8ACTIVE – Predavači će u razdoblju od 24. do 26.05.2012. govoriti o online komunikaciji, odnosu s blogerima, kriznoj i internoj komunikaciji, upravljanju ljudima, stvaranju balansa u stresnom okruženju, društveno odgovornom poslovanju ali i drugim temama značajnim i korisnim za PR-ovce.

PR Kingdom – 8. lipnja u Zagrebu se održava PR Kingdom na kojem će, među ostalima, prisustvovati i službeni glasnogovornik kraljevskog vjenčanja princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton, bivši tajnik princeze Dijane te PR manageri kompanija kao što su Microsoft, BAE Systems, Gazprom, BP i Royal Mail Group. Više informacija potražite na službenoj stranici organizatora  http://www.thepworld.com/experiences/the-pr-kingdom.aspx

Web::Strategija 14 – Od weba do neba – Svi web freakovi 🙂 doći će na svoje od 14. do 16.06.2012. Dakle radi se o još jednoj u nizu Web::Strategija. Dizajneri, programeri, ali i oni zaposleni u marketinškim i PR odjelima zasigurno će pronaći nešto zanimljivo i korisno.

Weekend Media Festival – Zna se da je rujan rezerviran za ovaj, sad već neizostavan, festival komunikacijske industrije. Sigurni smo da nas i ove godine, od 20. do 23. rujna, očekuje puno zanimljivih predavača, radionica ali i dobre zabave.

Sudnji dan– Treći festival kreativnog komuniciranja „Sudnji dan“ održat će se 21.12.2012. u 21 sat i 12 minuta u Zagrebu kada će 212 priznatih stručnjaka tržišnog komuniciranja koji autorima u 12 kategorija dodijeliti ordene SUDNJEG DANA.

Ako znate za još koju PR konferenciju ili festival, slobodno nam javite.

Oznake: , , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Vezani članci
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3