Online predavanje Krešimira Macana

Kako i koliko su društvene mreže promijenile komunikacije kakve smo poznavali ili možda nisu? Zašto smo PR-ovci spremniji za 2.0 dvosmjernu konverzaciji? Mijenjaju li se samo sredstva, a komunikacija ostaje ista?

U petak 13.4. u 13 h, Krešimir Macan održat će predavanje na temu kako su društvene mreže promijenile PR. Ovo je četvrto predavanje u ciklusu besplatnih online predavanja koje organizira Akcija.com.hr u suradnji s tvrtkom Trenutak. Nakon tehničkih problema koje su imali kad je Krešimir prvi put trebao održati svoje predavanje, nadaju se da ovaj put neće biti problema s tehnologijom te da će sve biti u redu, a i mi isto. 🙂

Kao i prošli put koristit će se program Microsoft Lync, koji se pokazao kao izvrsno rješenje za održavanje webinara. Kako biste mogli pratiti predavanje, instalirajte Lync 2010 Attendee s ovog linka. Važno je instalirati softver (~50MB), jer u web verziji nećete moći čuti zvuk predavača. U petak malo prije 13 sati Akcija.com.hr i Manjgura će na profilima svojih društvenih mrežama objaviti link na predavanje, tako da samo trebate otvoriti taj link i upadate na predavanje. Oni koji ne mogu tada prisustvovati ne trebaju brinuti jer predavanje su snimili, a mi vam ju prenosimo u cijelosti.

Oznake: , , , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3