Otvorene prijave za 28. Golden Drum 2022!

Sustav za prijavu Golden Drum službeno je otvoren. Oglašivači, agencije i drugi profesionalci za marketinške komunikacije mogu prijaviti svoje radove do 5. kolovoza 2022. Osim toga, festival uvodi Super Early Bird stopu i proširuje popuste na količinu i groupe.

 

GOLDEN DRUM 2022.

Golden Drum otvara poziv za prijave do 5. kolovoza 2022. i prima sve radove koji su emitirani, objavljeni ili prvi put implementirani između 1. rujna 2021. i 5. kolovoza 2022.

Agencije, oglašivači, klijenti, dizajnerske/produkcijske kuće, medijske kuće i drugi kreativci iz 36 zemalja pozvani su da prijave svoje radove u četiri različite sekcije: One-Channel Drum, Omni-Channel Drum, Craft Drum, Creative Business Excellence Drum te posebni All Juries Section.

Partnerstvo s Little Black Book

U 2022. Golden Drum proširuje svoje partnerstvo s Little Black Book. Svaki dobitnik Grand Prixa bit će uključen izravno i besplatno u The Immortal Awards. Razdoblje prihvatljivosti za The Immortal Awards traje od 1. rujna 2021. do 31. kolovoza 2022.

Tvrtka koja je ušla u pobjednički rad dobiva besplatno članstvo u Little Black Book (u vrijednosti od £1000) koje će im omogućiti sudjelovanje u Immortal Awards, kao i priliku da iskoriste sve ponude koje Little Black Book nudi.

Zlatni bubanj na međunarodnoj ljestvici

Golden Drum ponovno je izabran kao jedan od sedam regionalnih festivala u svijetu i uvršten u 2022 WARC Creative 100 rang, koji prati dodjele kreativnih nagrada diljem svijeta i služi kao mjerilo za kreativnu izvrsnost. Nadalje, Golden Drum je uključen u AdForum Business Creative Report, jedino te vrste, koje omogućuje oglašivačima i agencijama da uspoređuju svoj kreativni učinak u odnosu na konkurente u istom sektoru.

 

ŠTO JE NOVO?

Predstavljamo Super Early Bird

Uz Super Early Bird naknadu, koja je dostupna do 20. travnja 2022., natjecanje Golden Drum sada je dostupno i sudionicima s nižim budžetom za sudjelovanje na festivalu. Sudionici mogu birati između Super Early Bird, Early Bird i Standardne ulaznice.
U planu su dodatni popusti. Budući da pandemija Covida nije završila, grupu Covid-19 zadržavamo u sekciji All Juries i postavljamo 50% nižu naknadu za prijave u ovoj grupi.

Količinski popust 10 + 1 također postoji u 2022.: ako unesete 11 radova, prijava s najnižom pristojbom se prihvaća besplatno.

Nova cijena za ulazak u niz radova

Golden Drum festival također predstavlja nove mogućnosti za ulazak niza radova na natječaj. Cijene serije primjenjuju se kako slijedi: prvi ulazak u seriju naplaćuje se startninom za pojedinačnu grupu (kako je objavljeno na web stranici Golden Druma), dok se svaki dodatni ulazak unutar serije naplaćuje paušalno od 50 € po unosu.

Golden Drum Festival odriče se ulaznica za ukrajinske agencije za ovo izdanje festivala u znak simbolične podrške.

Pogledajte sve novitete koje je festival predstavio: https://goldendrum.com/competition/whats-new

 

KLJUČNE INFORMACIJE O NATJECANJU

Rok za podnošenje prijava: petak, 5. kolovoza 2022. u 23.59 sati po srednjeevropskom vremenu
Rok za Super Early Bird: srijeda, 20. travnja 2022
Rok za Early Bird: petak, 10. lipnja 2022
Golden Drum Juries: https://goldendrum.com/competition/juries
Sustav ulaska: https://engine.goldendrum.com/
Kotizacija: https://goldendrum.com/competition/competition-fees-payment/one-channel-drum-prices

Medijski materijali
Preuzmite slike: https://goldendrum.com/press/media-materials

Dodatne informacije
Tina Pichler
E: press@goldendrum.com
M: + 386 1 439 60 50, +386 31 895 371
___________________________________________________________________________________

O Golden Drumu

Golden Drum Festival rođen je 1993. s jednostavnom idejom okupljanja kreativaca iz različitih, tada često definiranih kao nove europske zemlje. Festival je želio inspirirati i osnažiti kreativno razmišljanje i djelovanje za pozitivne promjene na mnogo različitih načina, osvijetlivši to kroz svoj natjecateljski i kongresni program. Golden Drum Festival izabran je kao jedna od sedam regionalnih nagrada koje su uključene u WARC ljestvicu.

www.goldendrum.com

Kliknite na poveznicu za više informacija o marketinškom festivalu i nagradama Golden Drum.

Oznake: , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3