Susan Boyle – kako vas YouTube učini svjetskom zvijezdom u roku keks

Zvali su je Glupasta Suzan, a sada je svjetska glazbena senzacija, samo je jedan od brojnih naslova koji ovih dana možete pročitati o Susan Boyle.

Brojke su impresivne, cijeli svijet ju je gledao zahvaljujući YouTubeu i snimkama njena nastupa koje su gledatelji postavili neposredno nakon nastupa – BRITANSKO ČUDO – 20 milijuna ljudi pogledalo nastup Susan Boyle. A kad o tome piše i jedan New York Times onda ste uistinu svjetska senzacija – Unlikely Singer Is YouTube Sensation. Tako da je nastup kod Larry Kinga samo jedan u nizu – pogledajte video. Najbolja je kad kaže zašto bih se mijenjala – carica je:-) I pjeva temu iz Titanica – My Heart Will Go On – Go Susan!

 

Danas već ima pozive i za sve ostale najpoznatije svjetske TV emisije, uključujući Oprah, ali dobiva i nemoralne ponude – Nemoralna ponuda: Susan Boyle nude milijun dolara za gubitak djevičanstva pred kamerama.

No vijesti je svaki tren sve više – poslušajte ovu snimku Susan Boyle iz 1999. – Cry Me A River.
Susan Boyle recording of Cry Me A River uncovered

Ima li Susan konkurenciju? Pogledajte kako pjeva 12-godišnjak Shaheen Jafargholi.

Kliknite na link na kraju za sve što smo pisali o Susan Boyle ili pogledajte zadnji pregled vijesti koji nudi Google. O tome kako smo završili na toj listi na prvoj stranici – u nekom drugom dnevniku:-)

Oznake: ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3