Susan Boyle – veliko finale pod teretom slave

U subotu će se održati finale reality showa Britain’s Got Talent koje najvjerojatnije ne bi bilo ni spomena vrijedno ovdje, miljama daleko od Velike Britanije i od naših kojekavih showova, da nije bilo fascinantne Susan Boyle.

Ta neugledna 47-godišnja kućanica osvojila je srca publike diljem svijeta, oborila rekorde na YouTubeu, već gostovala u glasovitim talk showovima, ali i učinila nešto što je, po mom mišljenju bilo više nego potrebno u ova pomalo tmurna političko-gospodarska vremena. Susan Boyle je pružila nadu i gotovo nevjerojatnu vjeru u čuda.

Žena koja se navodno nikad nije ljubila, koja nije promijenila svoj stil ni nakon što ju je sto milijuna ljudi gledalo putem YouTubea, nema tim pomagača oko sebe, nipošto nije zvijezda u trash smislu te riječi. Najljepše što je po mom skromnom mišljenju ikad izjavila bilo je kod Larryja Kinga kad je prokomentirala činjenicu da je preko noći postala slavna. Samo je promrmljala sa svojim pomalo smješnim naglaskom: Sad više neću biti usamljena.

Susan je kao najveći favorit ušla u veliko finale koje će se održati u subotu u 18,45 na ITV-u, ali nažalost legalnim putem se ne može pratiti uživo na Internetu. To je onaj isti ITV kojem se dogodio veliki gaf puštanjem reklame u 118. minuti utakmice Everton- Liverpool. Kako to obično biva, baš je tada pao prvi i jedini gol, a gledatelji su se zabavljali Tic-Tacovom reklamom. Valjda im se takvo štogod neće ponoviti, jer bi bilo šteta propustiti nastup Susan Boyle poput ovog posljednjeg koji joj je osigurao ulaz u finale.

Ispriku su joj uputili svi suci, a pala je i ona od Piersa Morgana za kojeg se priča da je tiha patnja neobične natjecateljice, zbog kojeg je navodno je imala histerični ispad pred hotelom, o čemu su se raspisali mediji. Konstantno eksponiranje javnosti čini se da je na leđa ove hrabre kućanice stavilo velik teret. Sve više je napisa o eksplozivnim reakcijama, vrijeđanjima, pokazivanjima prsta, a The Sun je objavio i karikaturu nje poput Ramba.

Karikatura Susan Boyle

Podsjeća li vas ovo na nekog? Recimo…

Bilo kako bilo, vratimo se na Boyle i ljubljenog Morgana koji joj je rekao da je da mu je žao zbog načina na koji su ju tretirali prije prvog nastupa i da je očekivao da će ona ispasti samo smiješna. Ismijavali su je, a sad je poznata diljem svijeta i sve je to ostvarila svojim talentom. Samo se nadajmo na neće to ‘zeznuti’ zbog tereta slave…

Kliknite na link na kraju za sve što smo pisali o Susan Boyle ili pogledajte zadnji pregled vijesti o njoj koji nudi Google.

Ako vijesti iz Manjgure želite primati e-mailom pretplatite se ovdje – upišite e-mail adresu i ponuđeni antispam kod, te potvrdite da ste vlasnik adrese klikom na link za potvrdu koji će vam biti poslan na upisanu e-mail adresu.

Lokalni izbori 2009

↑ Kliknite ako želite rotator i na Vašim stranicama

Oznake: ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3