2. Moment je uistinu bio pravi impuls znanja

U organizaciji Slovenskog društva za odnose s javnošću u Ljubljani je, 2.lipnja 2011. godine, po drugi put održan stručni skup pod nazivom Moment na temu novih društvenih medija koji je i ove godine izborom tema i gostiju bio pravi impuls novih znanja i vještina za sve sudionike.

Sudionici Momenta

Teme su bile raznovrsne, no zajednička nit svih događanja tokom skupa bili su ipak online mediji i njihov utjecaj na suvremeno društvo i (promjenu) komunikacije. Koje su razlike između tradicionalnih i novih medija i postoji li jasna granica između njih, kakve su zakonske odredbe i preporuke u vezi sa online medijima, gdje su granice javnosti i privatnosti na internetu, kako su i koliko Facebook i Twitter pomogli mobilizaciji prosvjednika i širenju demokratskih revolucija na Bliskom istoku – na sva se ta pitanja pokušalo odgovoriti na još jednom izdanju Momenta.  O tome je svakako mnogo imao reći i naš Krešimir Macan koji je kao gost-predavač i sudionik okruglog stola sudjelovao na skupu i koji je promjenu prakse ilustrirao promjenom poznate skraćenice KISS – koja je iz Keep it Short and Simple preoblikovana danas u Keep It Significant and Sharable (hvala @GagaDjermanovic – http://www.draganadjermanovic.com/ na ideji i inspiraciji).

Više doznajte u reportaži s Momenta na kraju koje možete naći i prezentacije predavača i osjetite  impuls znanja koji nam je stigao iz Ljubljane prošlog četvrtka.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3