Znate li krizno komunicirati na društvenim mrežama?

Krešimir Macan

Krešimir Macan

Rijetko se koja Facebook stranica nije susrela s lošim komentarima svojih fanova i korisnika branda, no i takve se krizne situacije mogu pretvoriti u prave male komunikacijske uspjehe.

Kako komunicirati na društvenim mrežama i na koji način koristiti društvene mreže u kriznim situacijama u Splitu i Zadru pokazat će dvojac specijaliziran za, pogađate, krizno komuniciranje.

Srijeda i četvrtak od 11 sati

Radionica Krizno komuniciranje na društvenim mrežama održat će se 4. i 5. listopada u Zadru, odnosno Splitu. Predavači će biti direktor Manjgure Krešimir Macan, stručnjak za odnose s javnošću s višegodišnjim iskustvom u kriznom komuniciranju, te Jerko Trogrlić iz splitske agencije za odnose s javnošću Vajt. Zadarski dio radionice održat će se u srijedu 4. listopada u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije (B.Petranovića 8, Zadar), dok će splitski dio biti održan u četvrtak, 5. listopada 2017. godine u dvorani na 4. katu Doma Splitsko-dalmatinske županije (Domovinskog rata 2, Split), oboje s početkom u 11 sati.

Pravila komuniciranja na društvenim mrežama

U zadnjih nekoliko godina odnosi s javnošću velikim su se dijelom preselili na online kanale, prije svega društvene mreže. Ovakvi kanali omogućuju izravnu komunikaciju s velikim brojem korisnika i medija te ih je stoga potrebno razumjeti i kvalitetno upotrebljavati. Upravo zato sudionici radionice naučit će kako doprijeti do što većeg broja ljudi putem svojih društvenih mreža te kako lokalna i regionalna samouprava može korištenjem društvenih mreža reagirati u slučaju krize i suzbiti širenje negativnih  ili krivih informacija. Osim toga, sudionici će naučiti ponešto o dvosmjernoj komunikaciji i pravilima koja se moraju slijediti, dobrom i lošem kriznom komuniciranju, kako biti spreman na krizu i druge stvari vezane za pravovremeno i kvalitetno obavještavanje javnosti.

Radionicu organizira dalmatinska podružnica HUOJ-a u suradnji sa Splitsko-dalmatinskom i Zadarskom županijom a prijaviti se mogu svi njeni članovi, predstavnici lokalne samouprave, članovi Stožera civilne zaštite i Kriznih stožera Gradova i Općina u županijama te studenti.

Sve informacije o načinu prijave pronađite ovdje.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3