Manjgura u top 10 hrvatskih PR agencija, Manjgura.hr u top 10 blogova

Prema Hrvatskoj udruzi komunikacijskih agencija (HUKA) Manjgura je među 10 PR agencija s najvećim prihodima (ovdje se nalazi detaljna rang lista PR agencija), a Manjgura.hr odabrana je na VIDI WEB TOP 100 listi (za katalog kliknite na VIDI awards 2010) među 10 najboljih blogova u Hrvatskoj.

Hrvatska udruga komunikacijskih agencija okuplja vodeće tvrtke koje pružaju komunikacijske i usluge odnosa s javnošću. Prema godišnjem izvješću HUKA-e za 2009. Manjgura se nalazi unutar 10 agencija s najvećim prihodima.

rang lista PR agencija u Hrvatskoj za 2009 - HUKA

rang lista PR agencija u Hrvatskoj za 2009 – HUKA

Udruga agencija osnovana je s ciljem prihvaćanja, promicanja i unapređenja standarda struke u Hrvatskoj te za certifikaciju svojih članica-tvrtki u skladu s međunarodnim standardima pristupanja međunarodnoj udruzi International Communications Consultancy Organisation (ICCO).

Na natječaju „VIDI awards 2010.“ web stranica Manjgura.hr odabrana je među 10 najboljih blogova u 2010. Pobjednik u kategoriji blogova je blog VelikaBritanija.net kolege Darija Sušnja – čestitamo. Žiri na čelu s Markom Rakarom naše je blogove ocijenio kao „mjesto za sve koje interesiraju odnosi s javnošću“, a posebno je naglašena dobra povezanost s Facebook-om.

„Ova nagrada dokaz je našeg kvalitetnog rada na blogu, koji predstavlja većinski sadržaj na stranici Manjgura.hr. Pokušavamo pratiti trendove u odnosima s javnošću, kriznom komuniciranju, politici, društvenim medijima i ostalim nama interesantnim granama te pravovremeno i točno informirati sve koje interesiraju odnosi s javnošću i srodne grane uz dozu subjektivnosti i vlastiti pečat. Za sljedeće VIDI awards imat ćemo još jače karte, jer upravo radimo na redizajnu naše web stranice, koja će biti još funkcionalnija i vizualno dojmljivija od dosadašnje“, izjavio je Krešimir Macan, direktor agencije Manjgura.

Svrstavanje našeg bloga među 10 najboljih prije novog vizualnog identiteta dokaz je da sadržaj cijenimo više nego formu (ma što drugi mislili o tome). Zahvalni smo na priznanjima, a još više na vjernoj čitalačkoj publici.

Hvala svima u ime Manjgura tima!

Originalan članak je objavljen 17. prosinca 2010.

Oznake: , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3