Objava za medije za lijene – samo ispunite praznine…

Nemate vremena, volje ili ideje za pisanje objave za medije? Slijedi pripremljena objava, samo ispunite praznine i pošaljite na prikladnu adremu

(Ime tvrtke) najavljuje novi (proizvod ili usluga) za (trenutno razdoblje)

(Grad), (datum) — Čelnici (ime tvrtke) otkrili su planove o lansiranju novog (proizvod ili usluga) upravo pred (sezona/razdoblje, blagdan ili značajni događaj). Takvo (pridjev) postignuće je još jedan pokazatelj gospodarskog oporavka i (druga dobra stvar). Stručnjaci su pohvalili ovu novu inicijativu kao (pridjev) i inovativnu.

“Očekivali smo ovo od (ime tvrtke) već duže vrijeme“, izjavio je (nepoznati profesor ili komentator) komentirajući najavu. “I nismo razočarani. Ovaj (proizvod ili usluga) će promijeniti/utjecati na način rada (branša).”

Ova objava uslijedila je nakon (ime tvrtke) (prošlo postignuće), (prošlo postignuće), i (još jedno prošlo postignuće ponajviše u svrhu SEO).

Odmah po predstavljanju, (ime tvrtke) vodstvo je izrazilo entuzijazam zbog (proizvod ili usluga). Članica Uprave/zamjenica direktora  (žensko ime) odlučno je izrazila svoju potporu riječima: “(Besmisleni pozitivni osjećaji). Ovo je veoma (pridjev) razdoblje za (ime tvrtke).”

(Proizvod ili usluga) već je primio i pohvale od poznatog zaštitnog lica kompanije, (celebrity treće kategorije – ime osobe). Najpoznatija po (uloga u svojevremenom hitu serija/film/predstava ili sudjelovanje u reality showu), (ime osobe) svečano je najavila (proizvod ili uslugu), rekavši: “Jako sam (pridjev) jer mi je pripala čast sudjelovanja u predstavljanju (proizvod ili usluga) svima onima koji ga/ju trebaju. Već volim (proizvod ili usluga) i znam da će ga/ju i svijet zavoljeti.”

O (ime tvrtke):

Osnovana (godina) godine, (ime tvrtke) vodeća je tvrtka na području (industrija) koja pruža kreativna rješenja širokom rasponu klijenata i davatelja usluga. (Ime tvrtke) primila je brojne nagrade, od kojih se posebno ističe (neprepoznatljivo ime), nagrada za izvrsnost u (pozitivni pridjev) svijetu (branša).

Ovaj prezgodan “obrazac” objave za medije objavljen je na stranicama PR Breakfast Cluba. Jasno, na engleskom jeziku čak i simpatičnije zvuči, ali vjerujem da će i ovako biti od koristi.

Originalan članak je objavljen 2011.

Oznake: , , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3