Pogledajte besplatno predavanje Krešimira Macana na Skill Boxu!

Što je potrebno da biste radili u relevantnoj PR agenciji, kako se rješava kriza, što je to spin i kako uopće PR raditi kako treba – pitanja su na koja u seriji online predavanja odgovara jedan od najpoznatijih hrvatskih stručnjaka za odnose s javnošću – Krešimir Macan.

Čest govornik u medijima, stručni predavač, „spin doktor“ i direktor Manjgure, Krešimir Macan danas je i sam za sebe svojevrsni brend, te jedan od rijetkih stručnjaka koji se ne libi isprobati neki novi pristup u PR-u. Iza direktora Manjgure stoji dugogodišnje iskustvo – od rada sa stranim novinarima u Ministarstvu informiranja još tijekom Domovinskog rata devedesetih, pozicije direktora korporativnih komunikacija i glasnogovornika HRT-a, a kasnije i savjetnika dvojice hrvatskih premijera, sve do osnivanja vlastite agencije Manjgura – koja i dan danas raste, okuplja vrhunske stručnjake i uspješno posluje već 25 godina.

Od Kreše se itekako ima što naučiti, stoga je u suradnji s novom edukacijskom platformom Skill Box snimio čak 14 video predavanja u kojima otkriva tajne svog uspjeha i formulu dobrog bavljenja odnosima s javnošću. Neke od tema njegovih predavanja su: Pokucajte na vrata i recite „Ja bih radio kod vas“; odnosi s javnošću (PR) u Hrvatskoj i regiji; kako odrediti koliko vrijedi agencijska usluga i kako formirati cijene; kako dobiti prvog klijenta i steći njegovo povjerenje; marketinška kampanja na primjeru izborne kampanje; zašto sve treba postavljati strateški, pa i krizno komuniciranje; itd.

Kako to izgleda možete pogledati u besplatnoj 3. lekciji “Odnosi s javnošću (PR) u Hrvatskoj i regiji”.

Što je to Skill Box?

Skill Box je online edukacijska platforma na kojoj najbolji od najboljih kroz niz video predavanja prenose svoja iskustva, znanja i vještine iz prve ruke. Platformu su pokrenule Lida Hamar Paladin i Ivana Radovniković Marković, urednice i producentice platforme, ali i dugogodišnje prijateljice, ujedinjene u zajedničkom cilju da prikupe kvalitetna znanja od najboljih i učine ih dostupnima na jednome mjestu.

Krešinim predavanjima na Skill Boxu možete pristupiti ovdje, a što su Lida i Ivana imale za reći za Media Marketing o svojem najnovijem projektu pročitajte na linku Lida Hamar Paladin i Ivana Raodvniković Marković: Svjesne smo koliko je Skill Box zahtjevan projekt, ali nemamo vremena razmišljati o njegovom obujmu i kompleksnosti!

Oznake: , , , , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3