Priručnik za političke kampanje – lekcije s bojišnice – predstavljanje i tulum

Pozivam sve kolege, ali i druge zainteresirane, na predstavljanje novih knjiga biblioteke PRint HUOJ-a u ponedjeljak, 8. prosinca 2008., u 18:00 sati – PLATÓ dining & clubbing, Centar Kaptol, Nova Ves 17, Zagreb – nakon predstavljanja knjiga pozivamo Vas na prigodni božićni party HUOJ-a!

Dubravka Jusić, predsjednica HUOJ-a, Drenislav Žekić, dopredsjednik HUOJ-a, Zlatko Mehun, glasnogovornik Vlade RH i naš direktor Krešimir Macan, sa zadatkom stručnjaka za političko komuniciranje predstavit će sedmu i osmu knjigu stručne biblioteke HUOJ-a „PRint“. Cijena im je 100 kn za članove, 130 kn za ostale a moći će se kupiti na promociji ili naručiti na www.huoj.hr

Priručnik za političke kampanje – lekcije s bojišnice„Mogu li Vas citirati? – praktični priručnik za odnose s medijima za menadžere“ Williama Essexa slobodnog novinara, pisca i voditelja treninga za odnose s medijima, praktični je vodič koji menadžere upućuje kako raditi s medijima. Pokriva teme od prvog kontakta s novinarom, dogovaranja i vođenja intervjua, priprema za i sam nastup na radiju i televiziji, do komunikacije s novinarima u kriznim situacijama. Fokusira se na to što novinari žele, zašto to žele te kako da im to damo i postignemo pozitivnu medijsku pokrivenost.

„Priručnik za političke kampanje – lekcije s bojišnice“ Lionela Zettera opisuje sve faze političke kampanje koju uspoređuje s vojnim kampanjama koje je potrebno unaprijed isplanirati do najsitnijih detalja. Zetter, veteran brojnih kampanja za lokalne, područne i nacionalne izbore, stranački je aktivist i poznati britanski lobist. U svojoj knjizi opisuje sve potrebne korake za pobjedu u izbornoj kampanji i osvajanje tih tako važnih sjedala: od selekcije kandidata i njegova pratećeg tima, financiranja kampanje, plana aktivnosti, odnosa s medijima… sve do posljednjih sati pred izbore.

Radi bolje organizacije molimo da potvrdite Vaš dolazak na mail: prijava@huoj.hr.

Oznake: , , , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3