Prva Konferencija o PR-u za male i srednje poduzetnike – PR Pitch, 4. svibnja 2017, CineStar Zagreb (Branimir centar)

17835043_1542629039102120_3478468193820868720_o

Zanima vas kako odnosi s javnošću mogu pridonijeti vašem poslovanju? Niste sigurni na koji način komunicirati svoje proizvode ili usluge kako biste ostvarili poslovni rast? Htjeli biste zaposliti stručnjaka za odnose s javnošću, no ne znate koga? Imate super priču, ali vam treba pomoć da je ispričate javnosti?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja imat ćete priliku dobiti 4. svibnja 2017. na prvoj Konferenciji o PR-u za male i srednje poduzetnike u organizaciji PRglasa! Naučite iz prve ruke kako to rade PRofesionalci i saznajte kako su poznate hrvatske agencije unaprijedile poslovanje mnogih klijenata. Manjgura je ponosni zlatni sponzor Konferencije što je još jedan razlog za ne propustiti ovaj PR event.

unnamed

Cilj ove konferencije jest edukacija malih i srednjih poduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u poslovanju te odabiru agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću s ciljem što bolje komunikacije i prodaje svojih proizvoda i usluga na tržištu.

Naučite kako bolje ispričati svoju priču, predstaviti uslugu ili proizvod, postati konkurentniji na tržištu, kako iskoristiti odnose s javnošću u svom poslovanju i pronaći dobru agenciju i savjetnika za odnose s javnošću te druge poslovne suradnike. Više o programu konferencije možete pročitati ovdje.

Ako ste vlasnici, menadžeri ili djelatnici malih i srednjih poduzeća, obrtnici, stručnjaci za odnose s javnošću ili vas jednostavno zanima kako učinkovitom komunikacijom unaprijediti svoje poslovanje, ova je konferencija stvorena za vas!

Koliko je kreativnost važna u komunikaciji i poslovanju malih i srednjih poduzeća, pokazat će se na reprezentativnim primjerima iz prakse gostiju predavača koji dolaze iz najuspješnijih agencija u Hrvatskoj i regiji.

Na konferenciji će, između ostalih, svoje znanje s publikom podijeliti i Manjgurin generalni direktor Krešimir Macan, stručnjak za rješavanje komunikacijskih kriza.

Uz njega, moći ćete poslušati i brojne druge hrvatske stručnjake, poput Ankice Mamić (IMC), Ane Tkalac Verčič (EFZG), Bože Skoke (FPZG), Vladimira Preselja (Millenium promocija), Igora Ćutuka (HRT), Lane Hudeček (Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje), Damira Juga (Edwards Bernays), Erminu Duraj  (voditeljica Kabineta Župana – službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije), Kamila Antolovića (K&K), Tihanu Elu Kružić (Press clipping), Davora Runju (Drap), Marine Bolanča (Abeceda komunikacije), Miroslava Varge (Escape – nositelj franšize LSPR-a), Manuele Šola (Komunikacijski laboratorij), Lee Brezar (Dhar media), Igora Štefanca (IKEA), Krešimire Rendulić (Prorsus komunikacije), Božidara Babića (Poslovni portreti) i dr..

Nemate što više čekati – prijavite se ovdje!

program-pr-pitch-konferencija-2017-pr-glas-1-1

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Vezani članci
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3