5 razloga zašto ne biti u vezi s PR-ovcem

Jennifer Michelle Wilson, američka PR-ovka na svome je blogu Peace.Love&PR iznijela 5 razloga zašto ne biti u vezi s osobom koja se bavi ovim poslom. Kako Wilson kaže, nakon neprestanih prigovora njezinog dečka, shvatila je da je za sve kriva njezina profesija. Dakle, PR stručnjaci nisu najpoželjniji ljubavni partneri, a evo i razloga koje je navela:

1. Neprestano provjeravate Twitter, Facebook, LinkedIn, razne blogove i portale? Upravo to radi i Jennifer i to čak dok razgovara s dečkom pa mu odsutno samo odgovara „da“ ili se nasmije u nadi da je to što joj priča smiješno, što uglavnom zna biti promašeni slučaj.

2. Budilica vam ujutro nije ni prestala zvoniti, a vi već u krevetu surfate po svim mogućim društvenim mrežama i Google-u? Jennifer je zaključila da je mnogo važnije znati što se zbiva u svijetu u 7 ujutro nego li pripremiti i pojesti zdrav doručak. Problem je jedino što se njezin dečko s time ne slaže.

3. Imate li običaj ljudima govoriti sve najnovije i najsočnije vijesti prije nego li i sami imaju priliku pročitati jutarnje novine? Upravo to radi i autorica bloga koja je tako dečku, primjerice, pokvarila nestrpljivo čekanje novog hit filma tako što mu je prepričala kritike s Twittera. Njegov je interes naravno ubrzo splasnuo.

4. PR-ovci vjeruju u networking. Networking=komunikacija=manjak pažnje za bližnje. Za njih ne postoje granice kad je mreža u pitanju. Ako nalete na dobru priliku za intervju, nije čak ni bitno jesu li npr. na medenom mjesecu.

5. PR-ovci odbijaju isključiti telefon jer, kako to obično biva, u trenutku kad bi to napravili, nešto bi značajno propustili! Bili oni u kinu, crkvi ili na vjenčanju nije bitno, jer je mobitel uvijek na „vibri“. Svjesni su da ne bi bilo baš prikladno da se čuje zvuk njihovog mobitela u takvim situacijama, ali šteta bi bila puno veća kad bi im nešto promaklo.

I kako zaključuje Jennifer Michelle Wilson: nemojte kriviti ljude koji se bave odnosima s javnošću jer im to jednostavno teče kroz vene. PR-ovci jedu, sanjaju i znoje se kroz svoj posao, a  njihov moto je:

Oznake: , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3