Odnosi s javnošću za organizacije civilnoga društva


Hrvatska udruga za odnose s javnošću predstavila je knjigu “Odnosi s javnošću za organizacije civilnoga društva”. Poglavlja ove knjige napisali su stručnjaci iz agencijskog, poslovnog, javnog ili nevladinog sektora. Ovo je deveta po redu knjiga u izdanju HUOJ-a, uredili su je Boris Hajoš i Božo Skoko. Priručnik je namijenjen posebice PR-ovcima neprofitnih i nevladinih organizacija.

Brojni koautori napisali su svatko po jedno poglavlje knjige. Riječ je o Kristini Laco, Mireli Španjol Marković, Kseniji Renko, Sandri Cvetko, Tanji Škorić, Ivanu Tanti, Natku Vlahoviću, Rašeljki Maras Juričić, Mireli Holy te Dijani Kobas Dešković.

Cilj knjige je, kako navode urednici, djelatnicima, članovima ili volonterima organizacija civilnoga društva dati uvid u praksu i alate odnosa s javnošću, što će im koristiti u organizaciji, komunikaciji i provedbi njihovih projekata. Neću previše detaljno ulaziti u poglavlja, najbolje je da kupite ovaj koristan priručnik.

Kliknite na link na kraju za više tekstova na temu pr-literatura.

Ako vijesti iz Manjgure želite primati e-mailom pretplatite se ovdje – upišite e-mail adresu i ponuđeni antispam kod, te potvrdite da ste vlasnik adrese klikom na link za potvrdu koji će vam biti poslan na upisanu e-mail adresu.

Originalan članak je objavljen 6. svibnja 2009.

Oznake: , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3