Osvojili smo regionalni Grand PRix za krizno komuniciranje za projekt kriznog dovođenja turista u Hrvatsku

Kad me je prije nešto manje od godinu dana Paul Bradbury zamolio da odem s njim provjeriti kako izgleda otvaranje hrvatskih granica za turiste, nakon prvog lockdowna u Europi uzrokovanog koronavirusom, nisam mogao zamisliti da ću večeras ovo pisati.

Danas smo osvojili Grand PRix za projekt kriznog komuniciranja turistima koji su od svibnja prošle godine željeli doći u Hrvatsku (uz još dva jaka druga mjesta za projekt Rakoborci u finalu Grand PRixa). 2020. je općenito bila dobra godina za Manjgura.hr – u godini koja nije slutila na uspjeh narasli su 100%.

Postali smo “virtualna recepcija” Hrvatske i moram ovom prilikom zahvaliti svima koji su svojim volonterskim radom doprinijeli da osvojimo ovu nagradu i priznanje struke. Kad me je regionalni žiri pitao – pa zašto ste to radili volonterski – odgovorio sam: “Jednom kad krenete odgovarati, ne možete stati, ljudi stalno nešto pitaju i ne možete ih ostaviti bez informacija, a oni krenuli prema Hrvatskoj”. Više o tome kako smo se uspjeli organizirati i preživjeti pogledajte u prezentaciji.

Evo i Paulova osvrta na nagradu TCTI Viber Community, Manjgura, Mediacor Wins 2021 Crisis Management PR Grand Prix.

I kako to samo u Hrvatskoj može biti, dok ti regija skida kapu i kaže svaka čast, Hrvatska te tuži jer si nekome rekao da radi svoj posao – HTZ tužio Britanca koji promovira naš turizam. Ministrica sad traži očitovanje HTZ-a.

Oznake: , , , , , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Vezani članci
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3